mako
פרסומת

כולם חזרו לנפוש באיי הבהאמה

איי הבהאמה הקסומים חווים פריחה מחודשת בשנתים האחרונות, אחרי שנפגעו קשה מהוריקנים. מספר התיירים שובר שיאים, ריזורט מפנק נפתח לאחרונה ונראה שאפשר להתחיל לפנטז עליה מחדש

מערכת מדור החופש
מערכת מדור החופש
mako חופש
פורסם:
החופש המושלם
האי נסאו, איי הבהאמה | צילום: Ruth Peterkin, shutterstock
הקישור הועתק

איי הבהאמה תמיד היו שם קוד לפנטזיה על המקום המושלם לבטן גב, כזה שכל אחד חולם להגיע אליו. אך האמת היא שרק בשנתיים האחרונות המקום המרהיב באיים הקריביים הצליח להתאושש מסדרה של הוריקנים שפגעו בו קשות וגרמו למספרי התיירים לצנוח משמעותית.

על פי משרד התיירות המקומי בשנת 2018 נשבר שיא של מבקרים באיי הבהאמה, עם 6.62 מיליון אנשים שהגיעו לנפוש במקום. גם שנת 2019 ממשיכה את המגמה הזו כשתנועת המבקרים גדלה בחודש ינואר ב-15 אחוזים לעומת החודש המקביל בשנת 2018. אם המספרים הגבוהים הללו ימשיכו, השיא ישבר פעם נוספת וניתן יהיה להגיד בוודאות שאיי הבהאמה חזרו לקדמת הבמה ובגדול.

"זו גאווה והנאה גדולה להכריז שאיי הבהאמה חווה את כמות התיירים הכי גדולה אי פעם", אמר השר דיוניסיו דיאגולר (Dionisio D’Aguilar). 

יחד עם זאת, גם כמות הסיקור התקשורתי והנוכחות בפלטפורמות החברתיות של איי הבהאמה גדלה משמעותית בשנה האחרונה, זו לאחר התדמית הקשה שדבקה בה לאחר פסטיבל המוזיקה הכושל - פייר. בתוך כך, הריזורט בהא מאר (Baha Mar), בו יש שלושה בתי מלון, קזינו חנויות ו-30 מסעדות, נחנך ב-2017 באי הבירה נסאו (Nassau) ומשך עוד ועוד מבקרים בכל שנה. גרים דייויס (Graeme Davis), נשיא הריזורט, טוען שהוא מצפה לעוד הרבה מאוד תיירים שיגיעו. "אנחנו שמחים להיות חלק מהשינוי שעובר על האי", הוא אמר.

פרסומת