"השמאל הקיצוני במדינה החליט לצוד ישראלים. זה לא הגיוני"
אחרי גל תקריות של יוונים נגד ישראלים, שנמשך כבר לא מעט זמן, שר הבריאות היווני העלה סרטון בו הוא קורא לעצור את השמאל הקיצוני, ומביע תמיכה בקשרים שבין המדינות. "הברית שלנו עם ישראל היא גדולה, כולל המוני התיירים שמגיעים לכאן"


לאחר שביום ראשון האחרון התקיים "יום זעם" נגד ישראל ברחבי יוון, ואתמול אף דיווחנו על אירוע פיזי בו פרו-פלסטינים תקפו זוג ישראלי, אדוניס גיאורגיאדס, שר הבריאות היווני, העלה לרשת X סרטון תמיכה בישראל וביחסים בין המדינות, ואף הוסיף כתוביות בעברית
"חופש ההתכנסות והמחאות שמעוגן על ידי החוקה זה דבר אחד, אך זה דבר אחר לגמרי לתקוף מילולית - במיוחד יהודים ובכלל ישראלים - במטרה להעליב אותם", הוא כותב בפוסט. "מיעוטים של השמאל הקיצוני, שמלאים באנטישמיות ובשנאה כללית כלפי ישראלים, מפרים באופן שיטתי את החוק נגד גזענות, ורשויות החוק מחויבות להתערב בכך."
הוא ממשיך: "ישראל היא בעלת בריתה הגדולה ביותר של יוון, ומיליוני אזרחים ישראלים בוחרים במדינתנו כמקום לחופשותיהם או להשקעותיהם. ברוכים הבאים!"
בסרטון עצמו גיאורגיאדס מרחיב: "לאורך כל אוגוסט השמאל הקיצוני מוצא עיסוק לצוד יהודים וזה לא הגיוני. הברית שלנו עם ישראל היא גדולה, דבר שמהווה יתרון ענק בחוסן הביטחוני שלנו. ישראל תומכת בנו בהרבה נושאים, כולל בהשקעות ובהמוני תיירים שמגיעים בעונה הזו. לצערי, שום דבר מכך לא גורם לשמאל לכבד אותם. נראה שהמוחים לא מאמינים ביוון, במדינה שלנו".