mako
פרסומת

צעיר ישראלי הותקף בצורה קשה במהלך טיול בברלין

אירוע קשה התרחש אתמול בלילה, כשצעיר ישראלי שטייל בשכונת קרויצברג הותקף בצורה קשה ופונה לקבל טיפול רפואי. על פי העדויות, הוא דיבר בטלפון בעברית כשלפתע שלושה גברים יצאו מרכב חולף, הטיחו אותו לרצפה ובעטו בו. האירוע נמצא כעת בחקירת המשטרה המקומית

מערכת מדור החופש
מערכת מדור החופש
mako חופש
פורסם:
משטרה בברלין
אילוסטרציה | צילום: B.Dpunkt, shutterstock
הקישור הועתק

אירוע חמור בשכונת קרויצברג (Kreuzberg), במערב ברלין: על פי התקשורת המקומית, תייר ישראלי הוכה קשות על ידי שלושה גברים בערב שבת.

על פי הדיווחים, הישראלי, צעיר בן 19, שהיה במקום עם ישראלית נוספת, דיבר בטלפון הסלולרי שלו בעברית כשלפתע מכונית עם ארבעה גברים עצרה לידו. שלושה מתוכם יצאו מהרכב ורק הנהג נשאר בפנים. אחד מהגברים שיצא מהרכב התחיל לדבר עם הצעיר ולאחר דין ודברים החל להכות אותו. 

על פי עדי ראייה, הישראלי נפל לארץ בזמן ששלושת הגברים המשיכו להכות ולבעוט בו. לאחר מכן השלושה חזרו לרכב והסתלקו מהמקום.

בן ה-19 פונה לבית החולים, שם הוא טופל בפגיעות בפניו ובגופו. המשטרה המקומית חוקרת כעת את האירוע ומנסה להגיע אל התוקפים.