mako
פרסומת

התעוררה בטיסה - וגילתה מה הנוסע לידה עשה: "הוא בכה, כרע ברך וביקש סליחה"

אמא בת 33 שטסה עם בתה בת ה-4 עברה סיוט בדרך לבנגקוק, אך בחרה להמתין לנחיתה כדי שלא ליצור בהלה בקרב הנוסעים. למרות תחנוני החשוד וניסיונות ההתערבות של חבריו לקבוצה, צוות האוויר פעל בנחישות, המשטרה המתינה בפתחי המטוס והנוסע גורש

אסף וקנין
פורסם:
הנוסעת שהוטרדה כשישנה בטיסה
צילום: ללא
הקישור הועתק

ביוט פימפפורן, אמא בת 33, טוענת שהתעוררה במהלך טיסה לתאילנד וגילתה שהנוסע שישב לידה מבצע בה מעשה מיני - בזמן שבתה בת ה-4 ישנה על ברכיה. פימפפורן חזרה ממילאנו, עלתה בדובאי לטיסת המשך של כשש שעות לבנגקוק, ורק אחרי הנחיתה בנמל התעופהדיווחה לצוות, כדי שלא ליצור בהלה במטוס.

"בהתחלה הוא הכחיש, אבל בסוף הוא הודה במה שקרה", סיפרה פימפפורן על הנוסע, רזא עלי בן ה-30 מפקיסטן. לדבריה, אחרי שפנתה לצוות, עלי ניסה להעמיד פנים שהוא מסדר את מסך הבידור שמולה, אך המשיך להסתכל עליה. בהמשך, היא אמרה, "הוא בא אליי, בכה, כרע ברך וביקש סליחה. הוא כל הזמן אמר שהוא מצטער ושזה לא יקרה שוב".

פימפפורן סיפרה כי הדיילת לא קיבלה את ההתנצלות, והבהירה שמדובר באירוע חמור שמחייב מעורבות משטרה. גם חבריו של עלי, שנסע עם קבוצת תיירים פקיסטנית, ניסו להתערב ולבקש בשמו מחילה. "היו בערך ארבעה או חמישה אנשים שבאו וניסו להתערב, ואולי היו יותר כי הם נסעו כקבוצה", אמרה. "הדיילת הוציאה את הבת שלי מהסיטואציה הזו מיד, היא לקחה אותה כדי שלא תראה את כל מה שקרה".

לאחר הנחיתה, שוטרים ופקחי הגירה הורידו את עלי מהמטוס, והעבירו אותו לתחנת המשטרה. פימפפורן הגישה תלונה, ואמרה כי היא גם מתכוונת לדרוש פיצויים. בהמשך, כניסתו של החשוד לתאילנד סורבה, והמתלוננת זומנה למסור עדות.

פימפפורן ויתרה על זכותה לאנונימיות ואמרה שבחרה לדבר כדי שנשים אחרות לא יתביישו לדווח. "נוסעים ישנים הרבה פעמים בטיסות ארוכות, ונשים שטסות לבד יכולות להיות פגיעות", אמרה. "זה קרה אפילו כשנסעתי עם הילדה שלי. אני לא יכולה לדמיין מה יכול לקרות למישהי שטסה לבד ומפחדת מדי לדבר. אם משהו מרגיש לא בסדר, צריך לדווח ולבקש עזרה".