"כולם הזדעזעו מהזבל והטינופת שהייתה במטוס"
כוסות פלסטיק ושאריות אוכל על הרצפה - זה מה שליווה את נוסעי טיסה שיצאה מישראל ונחתה בשווייץ. בלוגרית הטיסות טלי כהן, שהייתה על הטיסה וצילמה את הלכלוך, סיפרה בריאיון על התחושות שחשה לאחר הנחיתה: "היה מאוד עצוב לראות את זה"

כוסות פלסטיק, שקיות מהדיוטי פרי ושאריות של במה על רצפת המטוס, זה חלק מהדברים שתועדו בסיומה של טיסת אל על לשווייץ. טלי כהן, נוודת דיגיטלית ובלוגרית טיולים שהייתה על הטיסה, תיעדה חלק ממה שהיה שם - ובריאיון לנסלי ברדה התייחסה לתחושות.
"כל מי שהיה בטיסה הזדעזע ממה שנשאר שם ברמת הזבל והטינופת, אוכל בכל מקום וצעצועים של ילדים. זה היה עצוב לראות את זה", אמרה. "רוב האנשים פשוט יצאו, ולאו דווקא ממקום רע, הדיילים הפנו אנשים לצאת מהר ככל הניתן. היו אנשים שהיה להם מאוד עצוב לראות את הסיטואציה הזו".
ברדה שיתפה בחוויה דומה מהזמן האחרון. "הייתה לי טיסה של ישראייר לא מזמן, נכנסנו למטוס אחרי עיכוב והוא היה מזוהם כבר כשנכנסנו. בגלל הצפיפות בזמני הטיסות לא הספיקו לנקות. תהיתי מי טס לפנינו והשאיר גרעינים על הרצפה", אמרה.