השפעת התזונה על היכולת האקדמית - ההרצאה של הגסטרונומית מיכל אנסקי והדיאטנית גלית אלדרוטי
חשבתם פעם איך האוכל שאתם צורכים משפיע על תפקוד המוח שלכם? העיתונאית והגסטרונומית מיכל אנסקי מספרת מהי תזונה נכונה לסטודנטים, מגלה את הסודות התזונתיים למי שמצויים בעיצומם של מסלולי לימוד המצריכים משאבים מוחיים ואפילו מכינה מנה תוך כדי הרצאה
אנחנו רגילים לראות אותה כצלע בולטת בצוות שופטי ריאליטי הבישול "מאסטר שף", אולם מיכל אנסקי היא גם גסטרונומית, עיתונאית אוכל ומרצה. הפעם היא תרצה לנו על "תזונה נכונה לסטודנטים" ותשתף אותנו בכל הסודות התזונתיים הנכונים שיאפשרו למי שמצויים בעיצומו של מסלול לימודי המצריך משאבים מוחיים מיוחדים, לממש את הפוטנציאל שלהם באופן האופטימלי. תוך כדי ההרצאה אנסקי גם תכין מנה ותדגים לנו, הלכה למעשה, איך עושים את זה נכון.

בנוסף להרצאתה של אנסקי, נשמע את הגברת גלית אלדרוטי, מרצה בבית הספר למדעי התזונה במרכז האקדמי פרס, שתספר ותרחיב על מקצוע התזונה. למעבר להרצאת ההמשך לחצו על התמונה.
