רוח
רוח

"כבר בגיל ארבע ידעתי שאהיה במטבח"

הוא מעריץ את אשתו, לא מפחד מביקורות, אוהב לאכול בבית ועדיין נעלב אם סועד לא אוהב מנה שלו. אולי זה סוד ההצלחה של השף שאול בן אדרת? אם תשאלו אותו הוא יגיד לכם שזה רק חלק מהעניין, כי "צריך מיליון וחצי דברים כדי להצליח". שרון ינובסקי קפלן טעמה וניסתה להבין איך הוא עושה את זה

שרון ינובסקי קפלן | mako | פורסם 10/04/14 17:50 
שאול בן אדרת (צילום: דניאל לילה ובן יוסטר)
תמיד עבדתי בתור ילד, לפחות שעתיים בכל יום. שאול בן אדרת | צילום: דניאל לילה ובן יוסטר