"ירי הטילים: בגלל חוסר צניעות"
בפשקווילים שהופצו בערים בני ברק וירושלים נכתב כי בכוחן של בנות ישראל להציל את המצב הבטחוני אם יתלבשו באופן צנוע יותר. בעיתון החרדי "יתד נאמן" נכתב כי רק ירי טילים על תל אביב הפסיק את חילול השבת: "האזעקות כמו הודיעו על עלבונה של השבת והותירו את רחובות העיר שוממים"

חשבתם שהחמאס אשם בירי הרקטות לעבר ישראל? תחשבו שוב. ברחבי הערים בני ברק וירושלים הופצו השבוע מודעות שחושפות מהי האשמה העיקרית במצב וגם מצאו פתרון: לבוש צנוע של בנות ישראל. "בת ישראל יקרה, בכוחך לעצור את הטילים ולמנוע את הצרות על ידי שתקבלי על עצמך להתחזק בצניעותך, כגון: חצאית ארוכה המכסה את כל אורך הרגל, גרביים שחורות אטומות לחלוטין, חולצה רחבה מבגדים שקטים שאינם נצמדים, מטפחת צנועה שמכסה את כל הראש", נכתב באחת המודעות.
בפשקווילים שנתלו במאה שערים נאמר כי אין לסמוך על אף אחד, ורק הקב"ה הוא זה שיקבע האם להפסיק את ירי הטילים.
גם בעיתון החרדי 'יתד נאמן' נרמז שלהתנהגות של פריצות יש חלק במצב. הפעם האצבע מופנית כלפי חילול שבת. בתחילת השבוע נכתב כך בעיתון: "בניגוד לחוק ולהוראת שר הפנים, המרכולים המשיכו להתריס נגד קדושת השבת והמשיכו לפתוח את שעריהם בשבת בהמרדה ובעזות מצח. לעומת זאת, האזעקות שהחרידו את העיר תל אביב מאז התחיל מבצע 'צוק איתן', כמו הודיעו על עלבונה של השבת והותירו את רחובות העיר שוממים בשבת. אזורי התיירות, בתי הקפה המרכולים והמסעדות היו ריקים מאדם. בעלי עסקים בעיר דיווחו כי הם מרגישים את הפגיעה בכיסם".
עוד כתבות בערוץ הרוח: