אם אתם אוהבים ומעריכים קולינריה ברמה גבוהה, אין סיבה שלא תשלבו אותה באחד האירועים החשובים ביותר בחייכם. הבחירה להגיש אוכל ברמה של מסעדת שף בחתונה שלכם תבטיח שהערב המיוחד הזה יהיה מרגש עוד יותר ממה שאתם מצליחים לדמיין, גם עבור האורחים שלכם. בסופו של דבר, כולנו יודעים על מה ידברו ביום שאחרי: איך היו החתן והכלה, וכמובן - איך היה האוכל.

מטבח פתוח המעניק טעימה ממטבחי הגורמה מסביב לעולם

תרין הוא מתחם אירועים חדש יחסית הממוקם בראשון לציון, מדהים ביופיו, המנוהל על ידי אנשים מלאי תשוקה לתחום הקולינרי שפשוט לא מוכנים להתפשר. מדובר במקום שמבין שהסוד לאירוע אגדי טמון בשילוב נפלא של פרטים קטנים רבים הפועלים יחד בצורה מושלמת. התוצאה היא מתחם אירועים שמעניק שירות איכותי ויוצא דופן, עם מטבח שמוציא מנות מושלמות, העשויות ממיטב חומרי הגלם שקיימים כעת בשוק ובנראות מהודקת.

תרין - מתחם קבלת פנים (צילום: שרית גופן)
צילום: שרית גופן
  

בתרין פועל מטבח פתוח, בניצוחו של שף אמיר דן, כמו במסעדות השף הטובות ביותר בעולם המזמין את האורחים להתבונן באמנות הרכבת המנות שלהם במהלך האירוע רגע לפני הגשתן לשולחן. המנות המוקפדות, עשויות מחומרי גלם טריים ואיכותיים, עם נגיעות ממטבחים שונים מרחבי העולם מה שיוצר חוויה קולינרית אקלקטית שכל אחד יאהב.


 להתחתן עם הטבע

מתחם האירועים חוות רונית שבשרון מציע לאורחיו 70 דונמים של טבע ירוק וקסום, מרחבים פתוחים של מים, אדמה ושמיים. אולם האירועים המרכזי ענק במיוחד ומתאים לאירועים פרטיים ועסקיים כאחד, וישנו גם אמפיתאטרון ייחודי להופעות ואירועים מ-200 ועד 4000 אורחים. 

המטבח במקום, שמנוהל על ידי שף חיים סבג, שם דגש על האהבה שבמפגש עם בישול עונתי משובח. בישול זה ידוע ככזה המעניק חוויה של עושר ושמחה לסועדיו, בעיקר מפני שהוא מורכב מחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר שיש לכל עונה להציע.

מערבה מכאן, יש מתחם מצוין

מתחם האירועים מערבה שייך לשף רן שמואלי, וממוקם במרחק של רבע שעה בלבד מתל אביב. האווירה במקום כפרית, בזכות גינת ירק, חורשת אקליפטוס ופרגולה יפהפייה שמשקיפה אל הנוף הפתוח. גן האירועים הזה משלב אלמנטים של וילה מפנקת עם האנגר, והוא מסוגל להכיל אירוע פרטי או עסקי של עד 700 איש בלי שום בעיה. הערך המוביל במטבח של שמואלי הוא מוצרים עונתיים טריים. דגים ותוצרת חקלאית משובחת מגיעים מדי יום, ועשבי התיבול נקטפים מהגינה. כאן אין תפריט קבוע, אלא קונספט קולינרי שנבנה יחד עם הלקוח, מה שיהפוך את האוכל שמוגש באירוע שלכם ייצר חוויה חד פעמית.

איי לאב יו, טרמינל בלה מיה

טרמינל הוא מתחם אירועים חדש יחסית בפתח תקווה, המעוצב בסגנון ניו יורקי אורבני ומחולק למתחמים שונים אותם ניתן לעצב בייחודיות ובהתאם לכל אירוע. יש בו לופט רחב ידיים, חלל פתוח מודולרי ומבנה אולם קלאסי ומרשים, ואת כולם ניתן לעצב ולהכין באופן ייחודי ובהתאם לקונספט של כל אירוע, פרטי או עסקי. הצוות המסור במקום מביא לידי ביטוי את התשוקה שלו לתחום שנקרא עולם האירועים, ומייצר עבור כל לקוח חווית אירוע יחידה מסוגה ובלתי נשכחת.

שמפניה  (צילום: Kevin Winter, GettyImages IL)
צילום: Kevin Winter, GettyImages IL

מלוכה בעיר הגדולה

מלון דיויד אינטרקונטיננטל מציע מתחם אירועים מרשים ויוקרתי, כיאה למלון בעל דירוג של 5 כוכבים. דייוויד אינטרקונטיננטל שוכן בלב נווה צדק הציורית, הנושקת לים התיכון, ומשלב בייחודיות את התרבות וההיסטוריה העשירה של העיר העברית הראשונה יחד עם סגנון חדשני ומודרני יותר.

הנוף היפהפה שנשקף מכל חלון מעצים את חווית האירוח במקום, ומתחם האירועים שגודלו 3,000  יתאים לאירוע בוטיק של 100 אורחים או לאירוע קונספט יוקרתי של 1,400 מוזמנים.

מבנה ארכיטקטוני ייחודי

לוקא, מתחם אירועים פסטורלי באזור השרון, מציע לכם אירוע בקונספט של מטבח פתוח. היתרון במטבח זה הוא שהמנות נעשות מול האורחים שיכולים לראות כיצד צוות המטבח מתפקד כמו מסעדת שף, ומייצר אוכל מעולה מחומרי גלם טריים ואיכותיים. היתרון הנוסף הוא שאין צורך בהפסקות ארוכות בין המנות, מפני שכל אורח בוחר מתוך תפריט באיזו מנה מתחשק לו להתחיל.

המבנה הארכיטקטוני של המתחם הוא מהיפים והמרשימים שנראו כאן בארץ. חלק אינטגרלי ממנו הוא הלאונג' רחב הידיים המיועד לשימוש בחורף, אשר גודלו קרוב ל-1000 מ"ר, ומסוגל להכיל כמות גדולה של אורחים באירועים גדולים.