mako
פרסומת

בצק שמרים עלים במלית תרד גבינה

מארחים ומחפשים רעיון למתכון שקל להכין וכיף לאכול? הגעתם למקום הנכון. אחרי שתטעמו, לא תבינו איך לא הכנתם את המנה הזו עד היום

חגיגת שבועות עם מעדנות
צילום: שרית נובק Misspetel
הקישור הועתק

מצרכים:
בצק שמרים עלים מופשר של "מעדנות"
1 בצל בינוני, קצוץ
200 גרם תרד של "סנפרוסט"
180 גרם פתיתי מוצרלה
100 גרם בולגרית
2 כפות שמן זית
1 ביצה
1 שן שום, כתושה
מלח ופלפל

ציפוי:
חלמון מדולל בכפית מים
כף שומשום

חגיגת שבועות עם מעדנות
צילום: שרית נובק Misspetel

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את התרד והשום, מבשלים יחד עד שהתרד מתרכך ומפסיק להגיר נוזלים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מורידים מהאש, ומצננים.
  4. מוסיפים את הגבינות והביצה ומערבבים.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות.