חיים סיגאווי מוכיח שתמר מג’הול יכול להיות כוכב של מנת פיוז’ן מרעננת
תמר מטוגן בציפוי טמפורה, ממולא בסביצ’ת מנגו, טונה אדומה ועשבי תיבול, ומוגש עם רוטב יוזו מתקתק-חמצמץ. ביס אחד שמשלב בין מתוק, טרי וקריספי
מתמודד מאסטר שף חיים סיגאווי מוכיח שגם תמר מג’הול יכול לככב במנת פיוז’ן מרעננת. קבלו מתכון לביס אחד שמשלב בין מתוק, טרי וקריספי. תמר מטוגן בציפוי טמפורה, ממולא בסביצ’ת מנגו, טונה אדומה ועשבי תיבול, שמוגש עם רוטב יוזו מתקתק-חמצמץ.
חומרים:
6 תמרי מג’הול
1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות
בצל קטן קצוץ דק
חופן כוסברה קצוצה
חופן עירית קצוצה
טונה אדומה חתוכה לקוביות קטנות (לסביצ’ה)
עלי חסה לליק להגשה
לתיבול:
2 כפות רוטב יוזו
1 כף סויה
1 כפית שמן שומשום
1 כפית חומץ בלסמי
מלח ופלפל לפי הטעם
לבלילת טמפורה:
1 כוס קמח
1 כף קורנפלור
1 כוס מים קרים
קמצוץ מלח
1 ביצה
בירה לפי הצורך
אופן ההכנה:
1.הכנת הסביצ’ה - בקערה מערבבים קוביות מנגו, טונה אדומה, בצל, כוסברה ועירית. מתבלים ביוזו, סויה, שמן שומשום, בלסמי, מלח ופלפל. מניחים לספיגת טעמים.
2.בלילת טמפורה - מערבבים קמח, קורנפלור ומלח. מוסיפים מים קרים בהדרגה, ביצה ובירה עד למרקם מעט גושי.
3.טיגון התמרים - חותכים כל תמר לחצי, מוציאים את הגרעין, טובלים בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן חם (170–180°) עד שהציפוי זהוב וקריספי.
4.מילוי - ממלאים את התמרים המטוגנים בסביצ’ה הקרה.
5.הגשה - מניחים כל תמר על עלה חסה לליק, מזלפים מעט מהרוטב שנותר ומגישים.
שיהיה בתיאבון!