mako
פרסומת

חכו לפאנץ': לתל אביב יש פסטיבל קומדיה וסטנדאפ חדש

בין ה-11 ל-13 בדצמבר יתקיים בתל אביב לראשונה פסטיבל "פאנץ'" לסטנדאפ ולקומדיה, בהשתתפות השמות המובילים בסצנה - כולל ארז בירנבוים, דניאל חן, דניאל קורן, דרור קרן, אלמוג שור ועוד

דור בביוף
mako
פורסם:
יונתן ברק
יונתן ברק | צילום: טל גבעוני, יחסי ציבור
הקישור הועתק

אחרי שנתיים שלא השאירו מספיק מקום להומור, עיריית תל אביב מחזירה את הצחוק - ובגדול. בין ה-11 ל-13 בדצמבר ייערך בעיר לראשונה פסטיבל פאנץ' לקומדיה ולסטנדאפ, במה שבתקווה יהפוך להיות מסורת.

הפסטיבל, ביוזמת העירייה ובשיתוף חברת to-mix, יכיל שלושה ימים של מופעים, בכורות, מרתונים חד-פעמיים ומפגשים מפתיעים, שיתקיימו כולם בבית ציוני אמריקה. על הבמה יעלו ויצחיקו מיטב הקומיקאים והיוצרים בסצנה: ארז בירנבוים, דניאל חן, דניאל קורן, דרור קרן בבכורה למופע חדש, חגית גינזבורג, "חרטטוני", יונתן ברק במופע באנגלית, יוסי טרבלוס וחברים, יעל לבנטל, "לשחרר את הדוב" - דב נבון ונדב פרישמן מביאים את הפודקאסט שלהם לבמה ומארחים את דודו ארז, נגה דאנג'לי, מאי סייג ואלמוג שור, מוחמד נעמה ואורי צייטלין, רוני ששון, ומופע מיוחד של סטנדאפ ברוסית עם איליה אקסלרוד, קיריל סלגיי, מיכאיל שץ.

דודו ארז
דודו ארז | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור

התכנית האמנותית כוללת מופע סטנד-אפ חדש וקורע על זוגיות מאת דניאל קורן, שזכה לשם "בנים ובנות - ומה שביניהם". יעל לבנטל תצא מהמסך ותכבוש את הבמה עם סטנדאפ אישי מצחיק ומדויק. אושיית הסטנדאפ חגית גינזבורג, אשפית האלתורים במחשבות על העולם והחיים כרווקה אחרי גיל 40, תשתף אותנו בהגיגיה הקורעים. מאי סייג ואלמוג שור, הסטנדאפיסטיות הכי צבעוניות בארץ, יחלקו במה יחד: מאי היא הסטנדאפיסטית הראשונה בצה"ל ומופיעה כבר מגיל 16, ואלמוג מוצאת את הקומי בכל אספקט בחיים.

עוד בפסטיבל: מופע סטנדאפ של הארי פוטר לכל המשפחה, וערב סטנדאפ חד-פעמי בשם "מצגות או לא להיות", שישלב מצגות Power Point קורעות של מיטב הקומיקאים בסצנה תוך קריאה עמוקה למבט אקזיסטנציאליסטי. פרטים נוספים על הפסטיבל ניתן למצוא כאן.

נגה ד'אנג'לי
נגה ד'אנג'לי | צילום: ערן לוי, יחסי ציבור