המופע המדובר מגיע לסבב נוסף בבארבי
ההצגה ששמה זרקור על ילדי הפנימיות, תערוכה חדשה ומסקרנת בתל אביב וגם: המופע האהוב של עמרי סמדר שעושה כבוד למוזיקה הישראלית מגיע לבארבי - אלה המלצות התרבות שלנו לשבוע הקרוב (3.8-27.7)


"הפנימייה" - תיאטרון יפו
מתי? 30.7, 12:30
איפה? תיאטרון יפו, טיילת מפרץ שלמה 10, יפו העתיקה
מה בתוכנית?
לפנימייה כושלת לנוער בסיכון בתל אביב מגיעה שיר, נערה חדשה. היא חושבת שזו עוד תחנה זמנית, אבל מהר מאוד מגלה כי זאת ההזדמנות האחרונה שלה: אם לא תישאר פה, תצטרך להסתדר בעצמה. במקום הלא-צפוי הזה מתחיל מסע של התמודדות, חיבור והזדמנות לשנות.
פרטי הצגה: מאת ובבימוי: נועם שורי כרמל / ניהול מוזיקלי ומוזיקה מקורית: נועם שורי כרמל / פסנתר וגיטרה: נועם שורי כרמל / בס: רועי אורן / תאורה: סנדרו פייקרשוילי / סאונד: אדם גבריאלי / עיצוב פוסטר: רעות קליינמן / שחקנים: יהונתן ברקוביץ׳ / לולה צרפתי סטולרו / נגה סנדלר / נועם שורי כרמל / שני דולקרט / תמר גורביץ' קליפר / שיר גולן
>> עוד פרטים

עמרי סמדר במופע לייב
מתי? 30.7,31.7
איפה? בארבי תל אביב
מה בתוכנית?
אחרי שורת מופעי סולד אאוט - סיבוב ההופעות "קולאז' 2.0" מגיע להופעות אחרונות בבארבי. הופעה כפולה שבה גם נחגוג את יציאתה של המהדורה המוגבלת של תקליט הויניל "קולאז' 2.0". מסע שמטשטש את הגבול בין הקלאב לבמה. טיול מרגש בין יצירות מקוריות לבין עיבודים שמפיחים חיים חדשים בקלאסיקות ישראליות על זמניות. הופעה שהיא בעצם מסיבה.
פרויקט הלייב-אלקטרוני של המוזיקאי, הדיג'יי והמפיק עמרי סמדר, מספק הצצה לאחד המוחות המקוריים והיצירתיים במוזיקה הישראלית. אחרי סיבוב הופעות מדובר ושורת מופעי סולד אאוט, מופע הלייב של עמרי הוא מהמופעים המבוקשים ביותר בארץ. נותרו כרטיסים בודדים להופעה ביום רביעי.
>> לעוד פרטים
תערוכת "חומרים חדשים"
מתי? 24.7-11.10.25
איפה? ארטפורט, העמל 8, תל אביב
מה בתוכנית?
התערוכה חומרים חדשים מקבצת שבעה אמנים ישראלים, שבחרו לקיים מערכת יחסים ארוכת שנים עם חומר עבודה ספציפי, הנוכח ביצירתם כשותף פעיל ומוביל. באמצעות מפגש זה הם מבקשים להאיר ולהעיר את העבודה עם החומר, ומציבים מודל של שיח אינטימי מתמשך בין הגוף היוצר לבין המדיום, שעימו הוא עובד.
המִנעד החומרי משתנה אצל כל אמן ואמנית בתערוכה, אך כולם אוחזים באותה ידיעה, שלחומר יש תכונות, רצונות וטבע משלו. הם חולקים חוויה דומה של זיקוק המהות, נגיעה ביש ובמרחב שמעבר לקיים. שם התערוכה, חומרים חדשים, מבקש לראות את החומר בעיניים רעננות; להצביע על חזרתיות נצחית, המתרחשת בעבודת האמנים עם המדיום הנבחר. מדי בוקר פוגשים האמנים את החומר המוכר על שולחן העבודה בסטודיו, מתוך העבודה הם חושפים את הניצוץ הראשוני, הטמון בחומר הגלם עוד מימי המפץ הגדול, ומגלים בו אינסוף צורות וזהויות.
>> לעוד פרטים
