mako
פרסומת

בני הזוג יצאו למילואים? יש מי שדואג לכן

אין אחד שלא מושפע ממצב הלחימה הממושך. חלקנו התחלנו להתמודד עם מורכבויות רגשיות ונפשיות, חלקנו מתמודדים עם מצבים פיזיים, ואחרים נקלעו לסיטואציות משפחתיות מורכבות, כאשר בנות הזוג נותרו בבית - ובני הזוג יצאו להילחם. במיוחד בימים בהם אנחנו דואגות לכולם - לאומית שמה אתכן במקום הראשון

אילי פארי
פורסם:
אמא עם ילד
צילום: shutterstock
הקישור הועתק

למעלה מ-100 ימים חלפו מאז התחילה מלחמת "חרבות ברזל", ואין ספק שהמערכה הממושכת נותנת את אותותיה. עשרות-אלפי משרתי מילואים עדיין מגויסים, משפחות שלמות מצויות בחוסר ודאות, ובנות זוג רבות נותרו לבד בביתן - בזמן שהפרטנרים יצאו להילחם.

הקושי שעולה ממצב המלחמה הממושך משפיע על כולנו בדרכים רבות: בין אם אתן לא מצליחות לישון כראוי ובין אם התחלתן לסבול ממיחושים שלא הכרתן בעבר, לאומית שרותי בריאות מבקשת להקל, ולו במעט, על נשים המטופלות בקופה, שבני או בנות הזוג שלהם יצאו למילואים.

בלאומית, ששמה את בריאות הנשים במרכז עם מגוון שירותי "קודם כל את", הבחינו כבר בשבועות הראשונים ללחימה כי נשים רבות נאלצות להתמודד עם שגרת מלחמה מורכבת ביותר, במסגרתה בני הזוג גוייסו למילואים, והן נשארו לבדן בבית - עם דאגה אין-סופית מצד אחד, וצורך גדול "לשמור על השגרה" מצד שני. זו בדיוק הסיבה שהחליטו בקופת החולים לדאוג לבריאות המטופלות שלהם, ולשים את הנשים במרכז הסיפור.

לאומית מציעה הטבה ייחודית, שבמסגרתה שלושה טיפולי רפואה משלימה ללא עלות לנשים שבני או בנות הזוג שלהן משרתים במילואים. במידה ובני הזוג חברים בלאומית - יזכו גם הם לשלושה טיפולים בחינם. רשימת הטיפולים ארוכה: החל מעיסוי רפואי, דרך שיאצו ודיקור סיני, ועד לכירופרקטיקה ולרפלקסולוגיה - הרישום להטבה נעשה באמצעות אתר האינטרנט של הקופה (עד סוף חודש ינואר), ולאחר קבלת האישור ניתן יהיה לממש את ההטבה עד סוף חודש מרץ.

אישה רגועה
צילום: shutterstock

הטבה זו מתווספת למגוון השירותים שהקופה מציעה לנשים, ובהם: לאומית MOM - מוקד היריון ולידה הכולל ייעוץ רפואי של מיילדות ואחיות מוסמכות, וגם מתאמות שירות שמלוות את ההריונית בטלפון, במייל ובוואטסאפ; רפואת נשים בזמינות גבוהה הכוללת מרכזי בריאות האישה ושירות מיון נשים בפריסה ארצית, ואם זה לא מספיק, מציעה הקופה מוקד ייעוץ רפואי לנשים בכל גיל, בדיקות סקר מותאמות לנשים בבתי חולים מובילים, שני ייעוצי הנקה בחינם והתכתבות עם רופא/ת נשים מכל מקום.

פרסומת

כך או כך, המטרה של כולנו בימים אלה היא קודם כל לשמור על הבריאות. ואם אפשר לקבל עזרה, אפילו מועטה - אין שום סיבה לסרב לקבל אותה. בזמן שאתן דואגות לשלומם של כולם - של ההורים, הילדים, קרובי המשפחה והחברים - חשוב שתשימו לב שיש מישהו שרואה גם אתכן, ובדיוק בשביל זה מציעה לאומית את סדרת הטיפולים המיועדים לכן. לבחירתכן, לנוחותכן, ובזמנכן.