_פרויקטים
מיוחדים mako

"חירשות לא צריכה להוות מגבלה בהתמקצעות בבישול"

מחר יצויין "יום המעשים בטובים" בשורת אירועי התנדבות ברחבי הארץ. בין השאר, התנדב המאסטר שף אבי לוי להעביר סדנת בישול לקבוצה של 30 אנשים כבדי שמיעה בלוד: "אני אלמד אותם לבשל מנה עיקרית עם מנת בשר, עוף או פרגית, סלט מבושל או חי וקינוח". כן, גם דברים טובים קורים כאן

מירב דוסטר | mako | פורסם 23/03/15 16:12 
מסעדת המוציא, אבי לוי (צילום: כפיר חרבי, אוכל טוב)
"יום המעשים הטובים מסמל בעיניי את הישראליות" | צילום: כפיר חרבי, אוכל טוב