מפיצה ופיתה יוצא פיצה-פיתה
אין לכם זמן להכין בצק ויש פיתות פנויות במקפיא? הכי פשוט: מכינים פיצה מגניבה בקלי קלות. הוראות הכנה

ארוחת הערב הגיעה והבית מלא בחברים, מה עושים? דרך פשוטה ומעולה ליצור מצב שבו כולם עסוקים היא להוציא את הפיתות מהמקפיא, להושיב את כולם סביב השולחן ולהתחיל לעבוד.
איך עושים את זה? לוקחים פיתה וחותכים לשני חלקים. מורחים קטשופ על הפיתה, מפזרים כמות נדיבה של גבינה ומתחילים לקשט: עם זיתים, ירקות ומה שמתחשק. אפשר ליצור צורות כיד הדמיון הטובה. הדוגמאות לפניכם.
אם מתחשק לכם לעשות פרצוף, חתכו את העגבנייה לפרוסות ועשו ממנה עיניים, אף יכול להיות כל דבר ופרוסת מללפון תשמש כפה.

חשבם להיות יוצר יצירתיים ולשנות את הצורה של הפיתה? חתכו אותה בצורת לב, הניחו עליה חתיכות עגבניות שרי שנראות כמו מועדון הלבבות השבורים והתחילו לנגוס.

עם זיתים אפשר לעשות הכל, ממש כמו ציור, אתם תבחרו את הצורה. בהצלחה!
