_פרויקטים

מגניב: העגבניה שלא משפריצה!

תכל'ס, הכי טעים לאכול את הסנדוויץ' עם עגבניה בפנים. אבל מה? יש לה נטייה להימעך ולהשפריץ, וזה קצת מבאס. בדיוק לשם כך הגיעה אלינו מהולנד עגבניית "אדמוניה" שלא הופכת כל כך בקלות למיץ

ענבל סינגר | מקולנד | פורסם 09/01/12 14:28:26
אין תמונה נעים להכיר: "אדמוניה"

לא עוד כריכים רטובים ומסמורטטים! לא עוד שפריצים על החולצה! זן חדש של עגבניות שהגיע אלינו היישר מהולנד, מסוג "אדמוניה", למרבה הפלא אינו משפריץ כשנועצים שיניים ולא מטפטף עד לזוב אדמדמות.

זן ה"אדמוניה" מתאפיין במרקם מיוחד ששומר את רוב נוזלי העגבניה בתוך החלק המוצק. לכן היא נוחה במיוחד לשימוש ומצטיינת בחיי מדף ארוכים כשהיא שומרת על ערכיה התזונתיים בקירור עד שלושה שבועות לאחר החיתוך.

ה"אדמוניה" מתאימה במיוחד להכנת סנדביצ'ים לבית הספר ולטיולים ומאפשרת לאכול את הכריך בנוחות ללא שהחולצה תוכתם.  מקור הזרעים הוא בהולנד ובארץ היא גדלה במשק של רמי טרבלסי במושב תקומה בנגב המערבי.

 

 

 

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם
תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן