עוגת קרמבו פרווה
כמה פעמים אנחנו מחפשים עוגת פרווה שווה ומושחתת אבל שיהיה לה טעם קרמי ועשיר? קבלו אחת כזאת, עוגת קרמבו פרווה משגעת וטעימה בטירוף. בתיאבון
מצרכים לבסיס קוטר 24:
- 4 ביצים
- 200 גרם שוקולד מריר מומס
- ½ כוס סוכר לבן
- 2 כפות קקאו
- חצי כוס שמן
- ¼ כוס חלב צמחי - משקה יטבתה cowfree
- ½ כוס קמח
- כפית שטוחה של אבקת אפייה
לקרם: - 500 גרם שמנת צמחית להקצפה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 כוס חלב צמחי - משקה יטבתה cowfree
- 2 כפות ממרח סימפוניה צמחי cowfree
לציפוי שוקולד: - 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת צמחית
מה צריך לעשות?
- ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד.
- מערבבים לפי הסדר את שאר מצרכי הבסיס ומערבבים לאיחוד.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 25 דקות, עד שהעוגה יוצאת עם פירורים לחים. לאחר מכן מצננים את העוגה צינון מלא.
- עוברים להכנת הקרם- בקערת מיקסר מקציפים את מצרכי הקרם עד לקבלת קצפת יציבה.
- לאחר שהעוגה הצטננה נמזוג מעל את הקרם ונשטח אותו בתבנית.
- נכניס את התבנית עם הקרם ובסיס העוגה למקרר לצינון של לפחות שעתיים.
- ממיסים בפולסים במיקרו את גאנש השוקולד לציפוי. מוזגים מעל ומחזירים את התבנית למקרר לעוד שעה.
מוציאים מהתבנית, ובתיאבון.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!
מצאתם טעות לשון?
