מפקד כוח קודס אסמאעיל קאאני ומפקד משמרות המהפכה אחמד וחידי נוכחים הבוקר בטקס הלווייתו של ח'אמנאי.
עזה או איראן? ההיערכות - והאזהרה במערכת הביטחון
המלצת הבכירים: כך יש לנצל את חולשת חמאס ברצועה לטובתנו. נשיא ארה"ב חשף פרטים על הפגישה עם רה"מ: "הוא יודע מי הבוס". כל העדכונים

היום, 05.07.26
בכירי המשטר שהגיעו להלוויית ח'אמנאי
קריאות לרצח טראמפ בהלוויית ח'אמנאי: "זו חובתנו"
קריאות לרצח טראמפ אל מול רבבות באירועי הלווייתו של ח'אמנאי: "מי שהרג את האימאם שלי, מדוע שלא נהרוג אותו? זו חרפתנו. אם לא נהרוג את הרוצח, מעתה והלאה יהיו התכריכים לבושנו במקום בגדים רגילים. אני נשבע בדמך, רצח טראמפ מוטל על צווארנו, הוא חובתנו. לעולם אל תוותרו על נקמתכם".
אתמול, 04.07.26
עלי עוזמא'אי מונה באופן רשמי למפקד הצי של משמרות המהפכה במקום עלי רזא תנגסירי שחוסל במלחמה
בכירים במערכת הביטחון: להימנע מהסלמה בעזה - "מעדיפים להתמקד באיראן"
על רקע הקריאות לשוב ללחימה בעזה, במערכת הביטחון סבורים שזה לא הזמן הנכון להסלמה. על פי הצבא, לחמאס אין במציאות הקיימת מנופי לחץ על ישראל ולכן יש לנצל זאת כדי להגביר את הלחץ על ארגון הטרור. בכירי מערכת הביטחון מדגישים כי רצועת עזה אינה מהווה כרגע זירה מרכזית, וכי על ישראל להתמקד באיום מצד איראן ולבנון, וכן בהסלמה המסתמנת ביהודה ושומרון.
טראמפ: "אני ונתניהו מסתדרים טוב, הוא יודע מי הבוס. ייתכן שניפגש בשבוע הבא"
טראמפ אמר לחדשות 12 כי הוא עוקב אחר הלווייתו של המנהיג העליון לשעבר של איראן, עלי ח'אמנאי, שחוסל ביום הראשון למלחמה במבצע משותף של ארצות הברית וישראל. טראמפ טען כי האיראנים "מתחננים להגיע להסכם", אך אמר ששני הצדדים החליטו לקחת הפסקה של שבוע מהשיחות עד לסיום האירועים סביב הלווייתו של ח'אמנאי. בינתיים, לדבריו, אף אחד מהצדדים לא יירה על השני.
עוד אמר טראמפ: "אנחנו יכולים לחסל את כל בכירי הממשל אבל אז לא יישאר עם מי לנהל משא ומתן". הוא סיפר כי הופתע כשראה איראנים בוכים בלוויית ח'אמנאי כי חשב שכולם שונאים אותו.