בכירים אמריקאים: משמרות המהפכה תקפו ספינת מטען נושאת דגל סינגפור סמוך לחופי עומאן ליד מצר הורמוז - נגרם נזק אך אין נפגעים. המתקפה מעמידה את ההסכם במבחן, לאחר שמוקדם יותר ביצעו משמרות המהפכה ירי אזהרה לעבר ספינות במרחב.
בארה"ב זעמו על טראמפ בעקבות ההסכם עם איראן
במפלגה הרפובליקנית דרשו שנשיא ארה"ב יציג את ההסכם שעליו חתם עם טהרן, "שיזרים כסף למשטר האיסלאמי". אתמול הודיע דובר צה"ל כי ראאד אבו אלקיעאן, עובד בחברה קבלנית שמבצעת עבודות הנדסיות מטעם משרד הביטחון, נהרג בתאונה מבצעית

יום חמישי, 25.06.26
איראן תקפה ספינה במפרץ הפרסי: "מעמידה את ההסכם במבחן"
צה"ל: חוסלו מחבלי חיזבאללה שאיימו על הכוחות בלבנון
הערוץ המשותף שיוקם בין ארה"ב לאיראן
סגן הנשיא האמריקאי סיפר כי במסגרת המנגנון שסוכם במו"מ בין ארה"ב לאיראן, קצין ממשמרות המהפכה צפוי לשבת בדוחא עם קצין מפיקוד המרכז האמריקאי. לדבריו, זהו הערוץ שבאמצעותו וושינגטון וטהרן ינסו להפחית חיכוך ו"ליישב הרבה מהמחלוקות".

דיווח באיראן: המשטר לא יסתפק בפחות מנסיגה ישראלית מלאה מלבנון

הותר לפרסום: רס"ר במיל' באסל סויד בן 32 מפקיעין נפל בדרום לבנון
שיחת הצעקות והזעם על טראמפ במפלגה הרפובליקנית
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ עומד בפני ביקורת חריפה בתוך מפלגתו סביב המלחמה מול איראן, כך דווח הלילה (בין רביעי לחמישי) בסוכנות הידיעות רויטרס. כמה רפובליקנים מסרו כי בפגישה סגורה שערך טראמפ, הוא ניהל קרב צעקות עם הסנאטור ביל קסידי, שאמר כי הממשל צריך להסביר את ההסכם שעליו חתמה ארה"ב במזכר ההבנות עם איראן, "שמספק תמריצים כספיים למשטר".
חילופי הדברים התרחשו יום לאחר שהסנאט הורה לנשיא לסיים את המלחמה. קסידי היה אחד מבין ארבעה רפובליקנים שתמכו בהחלטה.

למרות ההסכם: באיראן ממשיכים לאיים
משמרות המהפכה של איראן מאיימות: שיט במצר הורמוז ללא תיאום איראני הוא דבר "לא מקובל ומסוכן". ספינות שיפרו את המסלול המותר - "יעמדו בפני צעדים".

יום רביעי, 24.06.26
לוחם צה"ל נפצע בינוני בתאונה מבצעית בדרום לבנון
ראאד אבו אלקיעאן הוא עובד הקבלן של משרד הביטחון שנהרג מקריסת מבנה בעזה
כחלק מפעילות צה״ל וכוחות הביטחון ברצועת עזה, עובד בחברה קבלנית שמבצעת עבודות הנדסיות מטעם משרד הביטחון, נהרג מוקדם יותר היום, כתוצאה מתאונה מבצעית.