mako
פרסומת

החיילים ביקשו חשבון וגילו שאחד הסועדים כבר שילם עבורם

חיילי קבע שאכלו במסעדה בבאר שבע זכו למחווה מרגשת מסועד אלמוני, ששילם עבורם את החשבון וכתב להם "תודה רבה בשם מדינת ישראל". האיש עזב את המקום לפני שהספיקו להודות לו, ומאז שיתפו החיילים את פרטי האירוע ברשת בניסיון לאתרו

     שמעון איפרגן
שמעון איפרגן
mako
פורסם:
התודה האלמונית לחיילים מהמסעדה בב"ש
התודה האלמונית לחיילים מהמסעדה בב"ש | צילום: עמוד הפייסבוק של ליאת זהבי
הקישור הועתק

זה קרה בשבוע שעבר במסעדת 'ויויניו' בבאר שבע. שבעה חיילים בשירות קבע, חלקם משרתים ביחידות קרביות, הגיעו לאכול במסעדה הנחשבת למוכרת בעיר. הם התיישבו והזמינו את ארוחת הצהריים מאחת המלצריות, ובסיום הארוחה ביקשו לשלם את החשבון.

כשהחשבון הוגש פנו החיילים לשלם ואז קרה דבר שריגש אותם מאוד. המלצרית ניגשה אליהם וסיפרה להם שסועד אלמוני שהבחין בהם מהרגע שנכנסו למסעדה, שילם את החשבון וגם השאיר להם פתק שכתב בכתב ידו ובו הסביר את המחווה המרגשת. "תודה רבה בשם מדינת ישראל (מן השמיים תשמרו. אמן)", זו לשון הפתק שהשאיר התורם.

החיילים היו נרגשים מאוד והחלו לחפש אחר הסועד כדי להודות לו, אבל זה כבר הספיק להיעלם מהמקום ולאיש אין מושג מי הוא. גם העובדים במסעדה לא ידעו לספר מי התורם. סכום החשבון ששולם היה כ-700 שקל.

ליאת זהבי, אחותו של אחד החיילים העלתה פוסט בדף הפייסבוק שלה בו סיפרה על המקרה מתוך תקווה שניתן יהיה לאתר את הסועד האלמוני ולהוקיר לו תודה. "אז לך אותו אלמוני ששילם בעבורם את החשבון!!! תודה שיש אנשים כמוך! הצלחת לרגש אותם ואותנו מאוד! שתפו אולי נגיע לבחור האלמוני שנודה לו באופן אישי", כתבה זהבי.

הגולשים שיבחו את המחווה של הסועד האלמוני ושיתפו את הפוסט. "חשוב לנו לאתר את האיש ולומר לו תודה רבה", סיפר אחד החיילים לבני משפחתו, "הוא ריגש אותנו מאוד וחימם לנו את הלב".