טייס החמקן הראשון מארה"ב שתקף בתימן נחשף: "יש תוכנית נגד איומי החות'ים"
התקיפה במטוסי F-35C נחשבת להיסטורית מבחינת האמריקאים במסגרת המבצע בתימן, ולאחרונה נחשף הטייס שהוביל אותה. בראיון איתו הוא סיפר על המודיעין, תקיפת המטרות והמשימה: "מבינים מה האיומים, יש לנו תוכנית ונוכל להצליח"

על רקע התקיפות הנמשכות בתימן, המארינס האמריקאי מפרסם ראיון עם מייג'ור זכרי ססה טייס במטוס קרב F-35C שהשתתף בגיחת התקיפה ההיסטורית כאשר לראשונה מטוסים מדגם זה תקפו מטרות של החות'ים בתימן.
אותו טייס משרת בטייסת ה-F-35C הראשונה של חיל הנחתים שהוצבה על סיפון נושאת המטוסים "אברהם לינקולן" שהייתה בדרכה לאוקיינוס השקט, אבל פחות מחודש לאחר שיצאה מהנמל, הפנטגון הורה לקבוצת התקיפה של נושאות המטוסים לשנות את היעד למזרח התיכון.
בתחילת נובמבר 2024, ארבעה חודשים בלבד לאחר שעזב את החוף המערבי, מייג'ור ססה היה באוויר והוביל את משימות הקרב הראשונות בהן השתתף אי פעם מטוס הקרב החמקן של המארינס. בארה"ב מספרים שמדובר בטייס קרב בן 33 מפנסילבניה, שמגיע משושלת ארוכה של טייסים. אביו הטיס מטוסי קרב מסוג קורסייר A-7D וגם סבו יוצא הנחתים שגם הטיס מטוסים מסחריים.
הוא סיפר שאחרי שהמריא לגיחת התקיפה בלילה, הוא טס סביב הנושאת, חבר למטוס השני במבנה שלו ואז הם הכווינו את החמקנים שלהם לכיוון ה"שטח שבשליטת החות'ים" במה שיהיה גיחת התקיפה הראשונה וההיסטורית של חמקני המארינס. "זה התחיל כמו כל משימת אימון אחרת", אמר, "אבל ברור, אנחנו מבצעים עכשיו פעולות לחימה בעולם האמיתי, אין מקום לטעויות בשלב הזה'".
הוא ציין שמאז אוקטובר 2023 החות'ים הצליחו להפיל באש נ"מ למעלה מ-12 כטב"מים מסוג MQ-9 "ריפר", מה שהוביל לשימוש מוגבר במטוסי קרב בעלי חתימת מכ"ם נמוכה, חמקנים.
טייס הקרב סיפר שיחידות המודיעין הנלוות עדכנו אותו על מספר האיומים בנתיבי הטיסה שלו ומיקומם. "אנחנו מבינים מהם האיומים, יש לנו תוכנית מוצקה להתמודדות איתם, ואנחנו יכולים להשיג הצלחה במשימה במסגרת רמת הסיכון החריגה שניתנה לנו."
יעד התקיפה שלו היה מחסן אמל"ח של החות'ים, מה שנחשב לאחת המטרות הנפוצות של פיקוד המרכז האמריקאי בתקיפות שהם מבצעים בתימן. מייג'ור ססה סיפר שלאחר ששיגר את החימושים שלו, הוא ראה את "המטרה מתפוצצת" וכך גם המטרה של מספר 2 במבנה שלו. אז הוא הרשה לעצמו "רגע קצר מאוד של התבוננות עצמית, בידיעה שהמשימה לא הושלמה עד שהמטוס חוזר לסיפון".
בראייה לאחור הוא סיפר ש"זה קטע משמעותי למדי בהיסטוריה של חיל הנחתים שאנחנו מבצעים עכשיו. הגענו לכאן. אז בואו נעשה את העבודה. בואו נחזיר את המטוס שלנו לספינה בבטחה". הוא ממשיך ומספר ש"זה די סוריאליסטי. אנחנו כל כך רחוקים מהבית ועושים משהו שרוב האנשים כנראה אפילו לא יודעים שקורה. רוב האמריקאים לא יודעים מה קורה".
על הסיפון, הא מספר, לא היו גילויי שמחה "ברוב המקרים, העסקים נמשכים כרגיל: תחזוקה שלאחר המשימה, אוכל, סקירת וידאו של המטרות". אבל כן הייתה התרגשות רבה כאשר מפקד כוח המשימה בירך את ססה, ואנשי צוות התחזוקה מיהרו "בהתרגשות לפתוח את דלתות תא הנשק כדי לראות אם התחמושת שהעמיסו על המטוס עדיין שם - היא לא הייתה".
ססה אמר שהטייסת שלו, טייסת קרב-תקיפה 314 מבסיס חיל הנחתים מיראמר, המכונה גם "האבירים השחורים" – החליטה להעניק לו במהלך הפריסה את פרס אלפרד א. קנינגהם, הקרוי על שם הטייס הראשון של החיל ומהווה הוקרה לטייס השנה של החיל.
הוא יקבל את הפרס בטקס שיתקיים בדאלאס, טקסס. "לא הייתי מקבל את הפרס הזה אלמלא הטייסת שהייתה לנו, חיילי הנחתים שלנו וכל החברים בטייסות שלנו". טייסת האבירים השחורים זכתה גם היא בתואר טייסת קרב-תקיפה של השנה של הנחתים.
לוטננט קולונל ג'פרי דייוויס, שהיה מפקד הטייסת עד מרץ האחרון, אמר שההשתתפות של ססה בגיחות "הייתה היסטורית". לא פחות. "תפקידו המרכזי של מייג'ור ססה בתקיפות קרביות חסרות תקדים, ותרומתו להצלחת המשימה, הם עדות למנהיגותו, ניסיונו ומיומנותו, החרוטים לנצח בהיסטוריה של האבירים השחורים".
