mako
פרסומת

חיות של פלדה: יום הגיוס של חיל השריון

ימי הגיוס נמשכים והיום היה היום של השריונרים. היינו בלשכת הגיוס, צילמנו אותם, הענקנו להם מתנת גיוס מאיתנו ועכשיו אנחנו מביאים לכם את כל התמונות ואת הברכות של החבר'ה מהשטח. שיהיה גיוס קל!

מערכת פז"ם
פורסם:
הקישור הועתק

השבוע השני של גיוסי החורף התחיל והפעם – הגיוס לחיל השריון. לשכות המתגייסים בכל הארץ התמלאו בעשרות משפחות ישראליות ומתגייסים נרגשים שהגיעו כדי לעלות על מדים לקראת שירות של שלוש שנים לפחות בחיל מפלצות הפלדה של צה"ל. ברגעים אלו ממש הם עוברים את שרשרת החיול ובסופו של היום, יעלו על האוטובוסים שייקחו אותם לבסיס ההכשרה של החיל, אי שם בדרום – בשיזפון.

שוחחנו היום עם אורן שינדלר, מ"פ מסייעת בשיזפון, מי שהולך לפקד על החבר'ה שהיום עולים על מדים. "אנחנו כבר חודש מתכוננים", הוא אומר ומסביר, "הכנה מקצועית, הכנה מנטלית, יש לנו חברה מהרבה מקומות בצבא ואנחנו מתכוננים מבחינה מקצועית לקבל טירונים כי טירונים זה עולם אחר".

לדברי אורן, זהו המחזור הראשון בעבור כל סגל המפקדים בטירונות ולכן, אין מקום להשוואה מבחינתם למחזורים אחרים."בשלושת החודשים הראשונים זה טירונות כמו בכל מקום אחר. אחר כך זה קצת שונה כי זה לא כמו חי"ר, וגם לא כמו שריון. עושים תכנים של חי"ר ומצד שני מתחילים להיכנס לסביבת השריון ואחרי ארבעה חודשים עוברים את הקורסים היעודיים".

כמובן שהבאנו לכם את כל התמונות מלשכת הגיוס. כל השאר, בעמוד הפייסבוק שלנו.

שיהיה בהצלחה!

גיוס שריון
אין עוד אהבה כמו אהבה של אמא | צילום: מקסים גולובנוב

גיוס שריון
אין ספק שהחבר'ה יודעים לעשות שמח | צילום: מקסים גולובנוב
פרסומת

גיוס שריון
נשיקה אחרונה לפני שבוע (לפחות) בבסיס | צילום: מקסים גולובנוב

גיוס שריון
תמונה ישראלית | צילום: מקסים גולובנוב

גיוס שריון
קדימה לשריון? נתחיל מאוטובוס | צילום: מקסים גולובנוב
פרסומת

גיוס שריון
נתגעגע המון | צילום: מקסים גולובנוב

גיוס שריון
רגעים אחרונים של אזרחות | צילום: מקסים גולובנוב

גיוס שריון
כבר פז"מניק אחד בחבר'ה | צילום: מקסים גולובנוב
פרסומת

גיוס שריון
התמונה הבאה תהיה חצי על מדים | צילום: מקסים גולובנוב

גיוס שריון
נתראה בתחנה מרכזית | צילום: מקסים גולובנוב