mako
פרסומת

יומני הסטרייט: עובד לשעבר בסאונה של גייז חושף את כל הסודות

אחרי שהתגרש מאשתו ונשאר ללא הכנסה קבועה, סבסטיאן פורטינו החל לעבוד בסאונה של גייז. בווידוי שפרסם ברשת, פורטינו משתף כמה מהרשמים המעניינים שלו על סצנת הסאונות של פורטלנד: "מהר מאוד אתה מתרגל ללכת במהירות מבלי להפנות את הראש לכיוון הגניחות"

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
גבר בסאונה
"אתה מזכיר להם שזה לא התפקיד שלך להביא אותם לסיפוק" | אילוסטרציה | צילום: Shutterstock, ShutterStock
הקישור הועתק

סבסטיאן פורטינו החל לעבוד בסאונה של גייז בפורטלנד, לאחר שנישואיו התפרקו והוא עמד בתקופה לא יציבה, ללא הכנסה קבועה. "חבר שנמאס לו לשלם לי על המשקאות ולשאול אותי אם מצאתי עבודה, אמר לי שהוא מכיר מקום שמחפש עובדים", כותב פורטינו בווידוי שפרסם ברשת, "הוא שלח לי את הלינק. בהתחלה הזדעזעתי לראות שהוא שלח לי מודעת דרושים של סאונה מקומית לגייז, אבל קיבלתי את זה כאתגר". את האתגר הזה מתאר פורטינו כחוויה שלעולם לא ישכח. הנה כמה מהרשמים המעניינים של פורטינו על סצנת הסאונות של פורטלנד.

בתחילה התייחס לעבודה כאימון כושר: "צריך לנקות את המזרנים משני הצדדים. אם אתה הופך שישה או שמונה מזרנים גדולים כל משמרת, אתה בטוח תבחין בצמיחה בזרועות העליונות ובבטן". אבל עבודה זה לא רק כושר, ומדי פעם המתינו לו הפתעות.

גבר בסאונה
" טבחים אומרים שהם לא יכולים לגעת באוכל אחרי משמרת, זה די דומה" | אילוסטרציה | צילום: Shutterstock, ShutterStock

"באחת מהמשמרות הראשונות שלי, אחר צהריים רגוע באמצע השבוע, לקחתי את הספריי והלכתי לנקות את המסגרת מסביב לגלורי הול", הוא נזכר, "פתאום, פאלוס די גדול הוצג בפני. למרות שזה החמיא לי, לא ידעתי מה לומר, אז הסתכלתי למעלה. הבעלים של הפאלוס הנמיך את ראשו אלי וחייך. 'אדוני, אני עובד פה', אמרתי לו ביובש, אבל זה הספיק. הוא הואיל להרחיק את האיבר המכובד שלו שהיה קרוב להטריד לפני".

בסאונה כמו בכל מקום אחר, יש מי שבוחר להיות, לעיתים ללא קשר למציאות, הלקוח הלא מרוצה. "ה'לא מרוצים' הם הפטרונים של הסאונות שנוזפים בך. הם השקיעו זמן וכסף והם לא קיבלו את 'מלוא החוויה'. לרוב אלו גברים עירומים וכועסים, עם גבות מכווצות בזעם מעל לפין רפוי ומלא אכזבה. אתה מזכיר להם שזה לא התפקיד שלך להביא אותם לסיפוק, אלא שזו האחריות שלהם".

"אחרי חודש של עבודה בסאונה, אתה נהיה קהה חושים", אומר פורטינו שראה לא מעט מראות קשים, "כל ה'וואו זה מחרמן בטירוף' או ה'בחיים לא הייתי מאמין שאפשר לעשות כזה דבר עם קישוא', נהדרים בהתחלה, אבל מהר מאוד אתה מתרגל ללכת במהירות מבלי להפנות את הראש לכיוון הגניחות. טבחים אומרים שהם לא יכולים לגעת באוכל אחרי משמרת, זה די דומה".