mako
פרסומת

מחקר חדש קובע: מרבה ביין – עובר צד

מחקר חדש שהתפרסם בכתב העת לפסיכולוגיה סוציאלית, בדק האם צריכת אלכוהול בקרב גברים הטרוסקסואלים משפיעה על המוכנות לפעילות מינית עם גברים. מהסקר שערכו עולה כי צריכת אלכוהול אמנם לא משפיעה על העניין שגברים מביעים בנשים, אך היא בהחלט מעלה את העניין של גברים בגברים אחרים. יש עתיד!

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
חופשי על הבר
זה הזמן למצוא סטרייט ולהרים איתו לחיים!
הקישור הועתק

מחקר חדש שהתפרסם בכתב העת לפסיכולוגיה סוציאלית, בדק כיצד צריכת אלכוהול משפיעה על המוכנות לפעילות מינית אצל גברים הטרוסקסואלים. במחקר נסקרו 83 נשים וגברים הטרוסקסואלים שחלפו ברחובות עיר אמריקאית טיפוסית בשעת לילה מאוחרת.

בסקר נשאלו הנבדקים כמה משקאות שתו באותו הערב, ובנוסף נתבקשו לצפות בסרטון של גבר יפה או של אישה יפה יושבים בבר ומשוחחים עם הברמן. לאחר מכן דירגו את המוכנות שלהם לבצע מעשים שונים עם האיש והאישה בסרטון, החל מלהזמין אותם לדרינק וכלה במין מזדמן.

באופן לחלוטין לא מפתיע, גברים נטו להפגין כוונות מיניות כלפי הדמות הנשית המוצגת בסרטון, ואילו נשים נטו לכיוון הדמות הגברית, אולם ככלל נטו לייחס פחות כוונות מיניות. הממצאים המעניינים יותר התגלו בהמשך.

אצל הגברים הנבדקים, אלו שבקושי שתו ואלו שהיו כמעט שיכורים, כולם הביעו פחות או יותר אותה רמת עניין בדמות הנשית. לעומת זאת, הבדלים מרשימים נצפו ביחס שלהם לדמות הגברית. הנבדקים ששתו רק מעט לא הביעו עניין אם בכלל בדמות הגברית, ואילו גברים ששתו הרבה, אבל ממש הרבה, הביעו עניין כמעט שווה בגבר ובאישה.

בקיצור, המחקר מצא שבעוד שצריכת אלכוהול לא משפיעה על העניין שגברים מביעים בנשים, היא מעלה את העניין של גברים בגברים אחרים. כמו שאומרים, נבר סיי נבר.

פרסומת