mako
פרסומת

“למה אני לא יכול למצוא מישהו שהוא פשוט לא זבל?”

גבר גאה פונה למדור הייעוץ של מגזין Q בשאלה מדוע, לעזאזל, אינו מצליח למצוא גבר שמתייחס אליו כמו שצריך - או במילים אחרות, למה כל הגברים הם זבל? "אני הומו, אבל אני שונא גברים", הוא מצהיר. היועץ מייק פלמינג משיב לו בתגובה ארוכה למדי

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
גבר זורק זבל
"מעולם לא פגשתי את אבא שלי, שלפי כל התיאורים היה מניאק" אילוסטרציה | צילום: Mike_shots, shutterstock
הקישור הועתק

במדור השאלות ותשובות של מגזין Q, מגזין להט"בי מאטלנטה, גבר אלמוני שואל מדוע, לעזאזל, אינו מצליח למצוא גבר שמתייחס אליו כמו שצריך. או במילים אחרות, למה כל הגברים הם זבל. “אני הומו, אבל שונא גברים", הוא פותח תחת השם 'מי האמבט של התינוק', "בסופו של דבר הם טובים רק לסקס, ובכל זאת אני רוצה אחד שיעיף את הסטראוטיפ וישנה את חיי".

הוא מספר על החברות שלו, נשים מכל נטייה שהיא, שאותן הוא מעריץ, והן בשבילו הדבר הכי מדהים וראוי לאמון בעולם. הוא במיוחד מציין לטובה את מערכת היחסים עם אמו. "אני קורא להם ה'פוסי פוס', והן הצילו את חיי מילולית עשרות פעמים ויותר, בגלל שגם אני עוד גבר טיפש לעיתים קרובות יותר ממה שאני מוכן להודות”.

“לעומת זאת, הקשרים שלי עם גברים היו באופן גורף נוראות מהרגע הראשון", הוא מוסיף, "מעולם לא פגשתי את אבא שלי, שלפי כל התיאורים היה מניאק. אבי החורג היה חלאה שהיה מבזה נשים ברחוב על בסיס קבוע".

אחר כך הוא מספר על הקשרים הרומנטיים, לא בדיוק, שהיו לו עם גברים בחייו. הראשון שהיה איתו העדיף לשמור על היחסים בסוד מאחר והייתה לו חברה, השני היה סתם. השלישי התגלה לבסוף כסרסור, ואילו הרביעי ניתק איתו קשר יום לאחר שאמר לו שהוא אוהב אותו בעיצומו של בינג’ אלכוהולי.

פרסומת

היועץ של מגזין Q, מייק פלמינג, משיב לו בתגובה ארוכה למדי. ראשית הוא מסביר לו שהכללות, מטבען, מוסיפות לו צרות מיותרות והן בבסיסן פשוט שגויות. וכמובן, הקשר בינו ובין אמו למול הגברים הזבלים בחיים עומד מקביל לשנאת הגברים שלו, שמובילה אותו באופן לא מודע לחפש חיבורים לא הולמים, כדי לחזק את הדעה הרעה שלו על גברים ובכלל זה על עצמו.

פרסומת

"שלב ראשון”, אומר מייק, "לא כל הגברים ראויים לבוז, בדיוק כשם שלא כל הנשים ראויות להערצה. שלב שני הוא להבין שלהגדיר א.נשים על פי המגדר שלהם.ן בלבד זה מזק וגם חד וחלק שגוי. כשהעת תגיע, שלב שלוש יפתח בפניך עולם חדש של דייטינג ואהבה".