mako
פרסומת

"עזבתי את בן הזוג שלי כי הוא חתיך מדי"

בעוד שהומואים רבים ממשיכים לרדוף אחר הלירד האולטימטיבי, בתקווה להשיג את הגבר הלוהט ביותר שהם יכולים למצוא, עבור חלק יש דבר כזה "יפה מדי" או "מושלם מדי". זו בדיוק הסיבה שגרמה למשתמש רדיט להיפרד מבן הזוג שלו: "בכל פעם שעשינו סקס, הייתי מודע מדי לכל פגם בגופי"

מערכת ערוץ הגאווה
mako גאווה
פורסם:
גבר מצלם סלפי על החוף
"הרגשתי כל כך מכוער לידו" | אילוסטרציה | צילום: Shooting Star Studio, Shutterstock
הקישור הועתק

משתמש ברשת החברתית רדיט פצח בווידוי מפתיע, שכנראה לא מעט הומואים יוכלו להזדהות איתו. הוא הכיר גבר מקסים שגם נראה מדהים, הגבר הראשון ש"ביתק את בתוליו", ואז נפרד ממנו כי הוא העדיף עוד "בחור ממוצע". "לאחרונה נפרדתי מבן הזוג שלי", הוא כותב, "כי הסקס איתו גרם לי להרגיש מודע". והוא מסביר: "הייתי צריך להיות מרוצה מאוד, אבל בכל פעם שעשינו סקס, הייתי מודע מדי לכל פגם בגופי. מהבליטה הקטנה בבטן שלי שאני לא מצליח להעלים לחלוטין, ועד הצלקות על הרגליים, שנוצרו מהאפילציה שעשיתי".

"הרגשתי כל כך מכוער לידו, שלא יכולתי להבין איך הוא נמשך אליי בכלל", הוא מעיד, "הוא תכנן להשאיר את הזוגיות סגורה, אבל הרגשתי שהוא יכול למצוא מישהו הרבה יותר טוב ממני".

גבר על החוף
"הרגשתי שהוא יכול למצוא מישהו הרבה יותר טוב ממני" | אילוסטרציה | צילום: Shooting Star Studio, Shutterstock

"אני חווה קונפליקט אמיתי כי כן חיבבתי אותו, הוא חיזר אחריי בתחילת מערכת היחסים ונראה שנמשך אליי מלכתחילה. שוחחנו בצ'אט זמן רב לפני הפגישה. הוא הזמין אותי לתה בפעם הראשונה שנפגשנו. הוא היה כזה יפיוף ומתוק, שאחרי שסיימנו, לקחתי אותו ישר אליי הביתה", הוא נזכר ומוסיף, "הוא היה הבחור הראשון שנתתי לו לחדור אליי".

"אני מניח שהתירוץ 'זה לא אתה, זה אני', באמת עובד כאן", הוא מסכם, "כנראה שאני מרגיש נוח יותר בחברת בחורים עם יותר פגמים. אני מעדיף את הבחורים הממוצעים, שמנמנים מעט, כי הם ניחנו בצניעות ואני מרגיש בעל ערך לצידם".