mako
פרסומת

תל אביב או מדריד: מי תזכה בתואר "עיר הגאווה" לשנת 2013?

השמש הקייצית, החתיכים ברחובות, הבנות הלוהטות ומסיבת החוף הענקית הובילו את העיר הוורודה הראשונה (שוב) אל 6 המועמדות הסופיות לתואר "עיר הגאווה האוטופית לשנת 2013", במסגרת תחרות של אתר התיירות הגאה האמריקני GayCities. אז הצביעו והשפיעו

רועי יולדוס רוזנצוייג
mako
פורסם:
מצעד הגאווה בתל אביב 2013
צילום: מיכאל שבדרון
הקישור הועתק

מצעד הגאווה בתל אביב 2013
לוהטת. תל אביב | צילום: מיכאל שבדרון

אין תמונה
מועמדות ראויות: באו פאולו, טורונטו, סן פרנסיסקו, אמסטרדם ומדריד

לא הופתענו, אם כן, לגלות את תל אביב בין 6 הערים האחרונות המתמודדות על תואר "עיר הגאווה האוטופות" של השנה – העיר בה מתקיים אירוע הגאווה השווה בעולם. תל אביב מתמודדת מול ערים נוספות במסגרת תחרות של אתר התיירות הגאהGayCities 2013.

יניב ויצמן, המשמש כיועץ ראש העיר לענייני הקהילה הגאה ומחזיק תיק התיירות בעירייה, מסר ל-mako גאווה: "מתרגש לגלות שדווקא בשבוע בו הקהילה הגאה מוצאת עצמה מותקפת על ידי אחים מבית, יש מי שרואה בתל אביב ואנשיה על כל צבעי הקשת מגדלור של גאווה. מצעד הגאווה התל אביבי, הוא מצעד של סבלנות, של פתיחות, של חופש ושל אהבה לכל אדם באשר הוא אדם. כמו תמיד,גאה להיות תל אביבי".

פרסומת

התחרות של תל אביב אינה קלה: מולה מתמודדות ערים שוות במיוחד, בהן: טורונטו, המתכוננת לארח את אירועי הגאווה העולמיים בשנת 2014; סאו באפולו בברזיל, שאירועי הגאווה מושכים לעיר יותר מבקרים מאשר ביקור של האפיפיור; סן פרנסיסקו הוותיקה המקפידה להתחדש עם השנים; אמסטרדם המציעה לתיירים מצעד גאווה "על המים" בזכות התעלות השוות; ומדריד, שהפכה לאחד מיעדי הגאווה השווים באירופה.

ניתן להצביע באתר עד ה-19 בינואר, אז בואו נעזור לעיר הגאווה השווה בעולם לקטוף את התואר הנחשק. היכנסו להצבעה. שאר הקטגוריות בהן לא מתמודדת תל אביב: העיר עם חיי הלילה הכי עשירים, העיר עם הקולינריה הכי משובחת, העיר הכי טובה לרווקים, העיר עם חוף הים הכי לוהט, העיר האופנתית ביותר ועוד.

מצעד הגאווה במדריד
גם במדריד יודעים ליהנות | צילום: אימג'בנק / Gettyimages