mako
פרסומת

גאווה ובריאות: בדיקות איידס בחינם יתקיימו מדי ערב בגן מאיר

לרגל פתיחת חודש הגאווה יבצעו במהלך השבוע הבא הוועד למלחמה באיידס ומרפאת לוינסקי בדיקות בחינם לגילוי מחלות מין, לרבות בדיקת האיידס המהירה, בה ניתן לקבל תשובה תוך 30 דקות ובדיקות זיבה, עגבת וכלמידיה. הבדיקות הן אנונימיות, ללא כל צורך בהצגת תעודה מזהה

דני זאק
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

אין תמונה
המרכז הגאה בגן מאיר בתל אביב

גם בוועד למלחמה באיידס ובמרפאת לוינסקי מציינים את פתיחת חודש הגאווה: כמו בכל שנה, יקיימו הוועד והמרפאה של משרד הבריאות בדיקות איידס אנונימיות מדי ערב במרכז הגאה שבגן מאיר בתל אביב.

הבדיקות יתקיימו בחינם, בימים א'-ה' בשבוע הבא בין השעות 21:00-18:00. בנוסף, יתאפשרו בדיקות מהירות, אלה המאפשרות לקבל תוצאות תוך 30 דקות בלבד בין השעות 20:15-18:00.

כמו כן, במסגרת מבצע פתיחת החודש ניתן יהיה לבצע בחינם בדיקות לגילוי זיבה, עגבת וכלמידיה.

לנבדקים מומלץ להגיע מוקדם ככל שאפשר. הנבדקים יקבלו ייעוץ וליווי לפני הבדיקה, כאשר הבדיקות הן אנונימיות לחלוטין. אין צורך להזדהות באמצעות תעודה או כל סימן זיהוי אחר.

איידס - מה אתם באמת יודעים?

למבצע שותפים בל"ה דואגת – הזרוע הגאה של הוועד למלחמה באיידס, מרפאת לוינסקי של משרד הבריאות והמרכז הגאה.

בוועד למלחמה באיידס מדגישים כי גם לאורך כל השנה מתקיימות במרכז הגאה בדיקות איידס אנונימיות במרפאה הגאה בגן מאיר. הבדיקות מתקיימות מדי יום רביעי.