מי מנצח בקרב איקאה - הומואים או לסביות?
הן – שריריות ומחוספסות עם שיער קצר, נהגות משאית או הודפות כדור ברזל, הם – חלשים ועדינים, סוג של נסיכות דיסני עם זקן. Buzzfeed החליט לבחון את הסטיגמה המטופשת על הומואים ולסביות ולבדוק – מי באמת בונה טוב יותר?
mako גאווה
פורסם:

אתר Buzzfeed החליט להעמיד את הסטיגמות על חברי הקהילה למבחן, ונתן לזוג לסביות וזוג גייז להתחרות בהרכבה של רהיט מאיקאה.
לביצוע המשימה המורכבת ניתנה למתמודדים שעה אחת, כשלרשותם רון בלב וחוברת הוראות של איקאה. "אנחנו הולכות לכסח להם את התחת", התרברבה אחת המתמודדות, בעוד בצד השני הביעו ההומואים הרבה פחות תקווה: "הן יכולות לבנות סביבנו חדר עד שנסיים לבנות את הרהיט הזה".

אחרי פציעה אחת מדממת והמון דפיקות פטיש לא נחוצות, בניית הרהיטים לא הושלמה. לאחר בקרת נזקים קצרה והערכת מצב, התקבלה החלטת חבר השופטים וההומואים ניצחו בתחרות. תראו בעצמכם:
מצאתם טעות לשון?