mako
פרסומת

צפו: אובמה מלווה זוגות של הומואים ולסביות בסרטון למען נישואים גאים

בסרטון חדש של קמפיין "הפכו את האהבה לחוקית" למען נישואים גאים, נראים זוגות של הומואים ולסביות, כשברקע נשמעים דבריו של הנשיא אובמה למען זכויות הקהילה הגאה. "ניצחון של רומני יהיה הפסד גדול לקהילה הגאה", אומר לוק מונטגומרי, במאי הסרטון

רועי יולדוס רוזנצוייג
mako
פורסם:
הקישור הועתק
הפכו את האהבה לחוקית
מתוך הסרטון | צילום: צילום מסך מתוך youtube

תומכי אובמה מעלים הילוך לקראת הבחירות: סרטון חדש כובש את הרשת כחלק מקמפיין למען האהבה ונגד ההומופוביה. הקמפיין, בעל השם הזהה לקמפיין אותו השיקה גוגל לפני מספר שבועות, נקרא Legalize Love ומדגיש את החשיבות שבמתן אישור לזוגות הומואים ולסביות להתחתן.

רומני יפגע בקהילה הגאה

עד כמה מנהלי הקמפיין של אובמה עומדים מאחורי הסרטון – לא ברור, אך כל המוצרים הנלווים לקמפיין הכוללים כובעים, חולצות, צמידים ופריטים נוספים כוללים את הלוגו של אובמה עם ה "O" המפורסם.

קטע הווידאו משלב קטעים מנאומיו של הנשיא בעד שוויון זכויות לקהילה הגאה, כשברקע נשמעים זוגות הומואים ולסביות מכל אורחות החיים, החוזרים על דבריו. מנהלי הקמפיין מתכננים לערוך מצעדים במהלך שנת הבחירות הקרובה ולהופיע בוועידות של המפלגה הדמוקרטית והרפובליקנית.

"ניצחון של רומני בנובמבר יהיה הפסד ענק לקהילה הגאה ופגיעה בשוויון זכויות עבור הומואים, לסביות, ביסקסואלים וטרנסג'נדרים", אמר לוק מונטגומרי, הבמאי השותף להכנת הסרטון. "זו ההזדמנות שלנו לאחד כוחות ולגרום לשינוי. אנו מקווים שאנשים יפיצו את הסרטון ויתמכו במאבק שלנו באתר 'הפכו את האהבה לחוקית'.