מחדש ריכז נתונים מ-14 מדינות ברחבי העולם ו-24 תחומי תעשייה שונים, כדי להבין טוב יותר את יחסי הכוחות בסביבת העבודה, ולקבל תמונה עולמית. מהדו"ח המטריד עולה ש-24% מעובדות ועובדים להט"בים סבלו מבריונות, התנכלות או הטרדה בשנה האחרונה. לשם השוואה, הסקר מצא ש-19% מכלל העובדים היו נתונים תחת אותה התנהגות מבזה. מיעוטים אתני, כך נמצא, גם הם סובלים יותר מבריונות. שיעורי הבריונות והטרדה במקום העבודה הגבוהים ביותר נמצאו בברזיל, מקסיקו וסינגפור, ואילו הנמוכים ביותר בספרד, הולנד ואיטליה.

התנכלות בצד, 36% מהנבדקים הלהט"בים העידו שנטייתם המינית או זהותם המגדרית מהווים מכשול בפני התקדמות במקום העבודה. למעלה ממחצית מהם מעידים על מצב מתמשך ועקבי של "לחץ גבוה, חרדה ובעיות של בריאות הנפש בעבודה".

המחקר בדק אילו מהמדינות, ומתחומי התעשייה, שינו את התמונה לטובה. הראשונה היא מערכת הבריאות, שבאופן גלובלי היא המערכת היותר מקבלת ומגוונת שישנה. 65% מעובדי מוסדות הבריאות שנשאלו מרחבי העולם אמרו שהם מרגישים כי הם מקבלים תמיכה מלאה ללא תלות בזהותם.

>> 14 בתי עסק סירבו לקבל את רומי אברג'יל לעבודה

>> אזהרה: עלייה אדירה במחלות מין בקרב הומואים בישראל

מנדי ריקו, המנהלת העולמית של Kantar’s Inclusion Index שערכו את המחקר: "אם אתם רציניים בנוגע לקבלה ומגוון בעסקים שלכם, אתם צריכים גם למדוד את זה ברצינות. מגוון הוא עובדה קיימת, אבל קבלה היא פעולה, ועד היום היה קשה בהרבה למדוד אותה. הממצאים שבידינו מצביעים על עבודה רבה שצריכה להיעשות כדי להפוך את מקומות העבודה למקבלים, מגוונים ושוויוניים, בייחוד בכל הנוגע לבריונות המהווה בעיה חמורה ברחבי העולם".