mako
פרסומת

טייל עם פודל ורוד - וספג מכות וקללות הומופוביות

ארה"ב: גבר מאורגון טייל עם כלבת הפודל הוורודה ובן זוגו, כאשר הותקף על ידי אדם זר שצעק לעברו קללות הומופוביות והכה אותו. "בכנות, נראה לי שהפודל הוורוד גירה אותו. לא החזקנו ידיים או משהו, רק הלכנו עם הכלבה בצורה נורמאלית", אמר בעל הכלב ההמום. התוקף נעצר על ידי המשטרה המקומית

רועי יולדוס רוזנצוייג
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
משמאל לימין: מאפין, ביוטי ופרינסס

דיוויד בלטיר ובן זוגו ג'רמי מארק מאורגון טיילו עם ביוטי, כלבת הפודל שלהם ברחובות העיר, כאשר הותקפו על ידי גבר זר שלא אהב את מה שראה. האירוע אותו מכנה המשטרה המקומית כפשע על רקע הומופובי, החל כאשר התוקף, שלאחר מכן זוהה כג'ורג' אלן מסון בן 22, הבחין בזוג הגאה ובכלבתם אותה צבעו בוורוד בשעה שנסע ברכבו. בתגובה, צעק לעברם: "לכלב שלכם יש צבע מוזר. זה לא אמריקאי לכלב להיות בצבע הזה. לכו XXX, יא הומואים".

"אין סיבה לאלימות"

כעבור דקות, ראו הזוג את מסון מבצע סיבוב פרסה. "כשראיתי את הרכב מסתובב, ידעתי שזה לא הולך להסתיים טוב", אמר בלטיר לאתר החדשות Oregonion Newspaper."הוא האיץ את רכבו לעברי, עצר לידי ויצא מהרכב". הגבר הכה את בלטיר וקילל אותו קללות הומופוביות. בהמשך, ניגש לרכבו, המשיך לתקוף את בלטיר והכה אותו באמצעות מברג מאחורי האוזן. האירוע הסתיים הודות לעוברי אורח, שחלפו באיזור והחלו לצפור ולצעוק לאדם שיפסיק.

בלטיר נותר המום ומסוחרר. "בכנות, נראה לי שהפודל הוורוד גירה אותו. לא החזקנו ידיים או משהו, רק הלכנו עם הכלבה בצורה נורמאלית". יחד עם זאת, נראה כי צביעת הכלבה החמודה בוורוד עורר את זעמם של אחרים, שכן בלטיר ציין כי התוקף אינו היחיד שגידף אותם באותו היום. "עוד אנשים זרקו לעברנו הערות הומופוביות בשעה שטיילנו על הפודלים".

פרסומת

המשטרה המקומית קיבלה את גרסתו של בלטיר ואיתרה את הרכב של מסון שנודע כי הוא חסר בית. הוא נעצר והוגש נגדו כתב אישום בגין שימוש בלתי הולם בנשק, הפחדה, תקיפה מדרגה שנייה ונהיגה פזיזה.

"אני מאמין במגוון ובסובלנות", אמר בלטיר שלו 3 כלבות פודל: ביוטי, מאפין ופרינסס, "אבל הדבר היחיד שאינני סובלני כלפיו הוא שנאה. גם אם אני שונה וגם אתה לא אוהב את מה שאני עושה. זו לא סיבה לתקוף אותי עם כלי נשק, אין לכך הצדקה".