mako
פרסומת

בעל הדירה נתפס מקיים יחסי מין עם גבר – במיטה של הדיירים שלו

זוג סטרייטים התקין בדירתם מערכת "בית חכם" המורכבת מחיישנים ומצלמות, שהודיעה להם על רחשים בדירה בזמן שהיו בחוץ. כך הם צפו במצלמת הווידאו בשלט רחוק בבעל הדירה שלהם מקיים יחסי מין עם גבר אחר על מיטתם. אם זה לא מספיק מזעזע, בתיעוד הוא נצפה משתמש בשמלת הכלה של הגברת כדי לנגב את איבר המין שלו לאחר המעשה

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
קרלוס קיחדה
מתוך התיעוד. ואיפה בעל הדירה שלכם עכשיו? | צילום: טוויטר, טוויטר
הקישור הועתק

קרלוס קיחדה נכנס באופן בלתי חוקי לדירה בארה"ב אותה הוא משכיר לזוג סטרייטים נשואים, לוגן פירס ומיכאלה דיג'וליו, בזמן שהם היו בחוץ. הזוג התקין בדירה מערכת "בית חכם" המורכבת מכמה חיישנים ומצלמות, שהודיעה להם על רחשים בדירה.

פירס שקיבל את ההודעה לנייד שלו פתח את מצלמת הווידאו בשלט רחוק, רק כדי לראות את בעל הבית שלו מקיים יחסי מין עם גבר אחר במשך 6 דקות שנדמו לנצח.

במגזין הסמוקינג גאן קיבלו את הסרטון המלא, ולדבריהם אותו בעל בית מהגהינום, השתמש בשמלה ירוקה לנגב את איבר המין שלו לאחר המעשה. פירס משתף שבעל הבית בחר את הפריט הכי חשוב לזוג, משום שבשמלה הירוקה הזו נישאה דיג'וליו לפירס בחודש מרץ האחרון. הזוג יצא מהדירה עוד באותו היום ומאז הם משתכנים במלון בו דיג'וליו עובדת. המשטרה הוציאה צו מעצר נגד קיחדה בגין הסגת גבול ומעשים מגונים.