שגרה מטרידה: בני הזוג הותקפו פעמיים - ביומיים
כריס צ'אפמן וג'ונת'ן קארטר, זוג גייז מלונדון, טוענים שהותקפו על רקע הומופובי פעמיים במשך שני לילות רצופים. בפעם הראשונה צמד נשים הטיח בפניהם התבטאויות הומופוביות בגלל שישבו חבוקים ברכבת, ולמחרת על רכבת אחרת, אנשים בקרון החלו לחקות קולות של חיות בזמן שהשניים התנשקו

כריס צ'אפמן ובן זוגו ג'ונת'ן קארטר היו מטרה לקללות ועלבונות ברכבת התחתית בלונדון פשוט משום שהתנשקו. צ'אפמן מספר בראיון לתקשורת כי מרגע שהם התנשקו, אנשים בקרון החלו לחקות קולות של חיות, ונוסע אחר אמר להם שאם ברצונם ליצור "מגע גופני" עליהם לרדת מהרכבת.
יום לפני התקרית הזוג ישבו ברכבת אחרת, שם צמד נשים השחיר עליהם בפניהם, כשהאחת מסיבה את תשומת הלב של חברתה לכך שהם יושבים חבוקים. היא נענתה: ”מאז שעברתי ללונדון אני נאלצת לראות את זה כל הזמן”. לדברי כריס, מטח של התבטאויות הומופוביות מצדן המשיך ולא נפסק עד שירדו מהרכבת.
צ'אפמן וקארטר נותרו בהרגשת אי נוחות גדולה במהלך הימים העוקבים, וחששו להחזיק ידיים או לבטא קירבה בציבור. הם היו כל כך מבולבלים מהתגובות ש“לא הייתה לנו ברירה אלא להצטער. לא הייתה לנו כוונה להתנצל על העובדה שאנחנו הומואים, אלא להביע צער אמיתי על זה שלהיות הומו עדיין יכול לייצר כזו שנאה".