mako
פרסומת

17 שנות מאסר לנער שחנק ודקר גבר שפגש באתר היכרויות

קורבן התקיפה ששמו נותר חסוי, הזמין לביתו את גובייר בשיר, בן 19 העובד במסעדה בעיר קרדיף שבווילס, דרך אתר ההיכרויות הבריטי FabGuys בחודש מאי השנה. "מרגע שנכנס לדירה הוא השתלט על הקורבן באחיזת חנק", טוען עו"ד מייקל ג'ונס מטעם התביעה. בשיר דקר את הקורבן מספר פעמים בגב, בחזה ובפנים. השופט תיאר את המקרה "תקיפה אכזרית עם כוונות רצח"

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
גובייר בשיר
"חשבתי שאני הולך למות. לא היה לי כוח להיאבק כבר, הייתי מותש"
הקישור הועתק

הנער שהורשע בניסיון לרצח הוא גובייר בשיר בן ה-19 העובד במסעדה מקומית בעיר קרדיף, ווילס. השופט אלרי ריס, שקבע עונש מאסר של 17 שנים ושמונה חודשים, תיאר את המקרה "תקיפה אכזרית עם כוונות רצח". עו"ד מייקל ג'ונס מטעם התביעה טוען כי הקורבן הזמין את בשיר לביתו דרך אתר ההיכרויות הבריטי FabGuys בחודש מאי השנה. "מרגע שנכנס לדירה הוא השתלט על הקורבן באחיזת חנק", מספר עו"ד ג'ונס.

"הקורבן נאבק על חייו וניסה לנשום, כשכוחו אזל והוא נפל על ברכיו", ממשיך מטעם התביעה. בשלב הזה בשיר דקר את הקורבן מספר פעמים בגב, בחזה ובפנים. המשטרה רשמה את עדותו: "חשבתי שאני הולך למות. לא היה לי כוח להיאבק כבר, הייתי מותש".

לאחר שבושיר עזב את הדירה, קורבן התקיפה הצליח בשארית כוחותיו לגרור את עצמו לבית שכניו ולהתקשר למוקד החירום. בשיר נמצא בדירתו, עם הכסף ומכשיר הטלפון הנייד שגנב מהקורבן עדיין בכיסו. בפני המשטרה העיד עדויות סותרות; לראשונה טען שלא נשא איתו סכין למקום האירוע, ובשנייה אמר שהסכין היה עמו לשם הגנה עצמית.

"כל מה שאני רוצה זה לחיות את חיי בשלווה", העיד קורבן התקיפה ששמו נותר חסוי, "הפצעים שלי מוצגים לראווה כדי שכל אחד יוכל לראות". ההגנה מטעם בשיר ניסתה להגיע להסדר אם יודה בכוונה לרצח, בטענה שהנאשם עדיין צעיר ומתחרט על פשעיו. בית המשפט דחה על הסף את הבקשה, וגזר עליו דין מאסר.