mako
פרסומת

מיס טרנס הבריטית: "גברים ירקו עליי כשגילו שאני טרנסית"

פמלה רוז, מלכת היופי הטרנסית של הממלכה המאוחדת לשנת 2016, מעידה על יחס רע שקיבלה מגברים שמתחילים איתה ומגלים על עברה: "גבר אחד אמר לי פעם שהוא חושב שאני כל כך דוחה, ובמפגש אחד ממש מטריד אפילו ירקו עליי"

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
פמלה רוז
פמלה רוז. גוד סייב דה קווין | צילום: מתוך פייסבוק, פייסבוק. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

פמלה רוז היא מלכת היופי הטרנסית לשנת 2016 בממלכה המאוחדת, ואפילו היא סובלת ממתקפות לא מוצדקות. בראיון למגזין המירור היא מספרת על התגובות הלא מפרגנות במיוחד שהיא מקבלת, לאחר שהיא משתפת בעברה בחורים שמתחילים איתה.

"זה תמיד קורה באותה צורה", היא מספרת, "נגיד שאכיר מישהו בבר, והוא יהיה הכי נחמד. אנחנו נשתה כמה דרינקים ונדבר, ואז כשאספר לו על העבר שלי הכל יגמר. זה או שהדלת תטרק לי בפנים, או שהוא יגיד משהו כמו: אני צריך לחזור לחברים שלי עכשיו".

פמלה רוז
"כשאספר לו על העבר שלי הכל יגמר" | צילום: מתוך פייסבוק, פייסבוק. צילום: שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

אחרי שקצרה פרסים וגרפה אלפי עוקבים לעמוד הפייסבוק שלה, פמלה רוז מהעיירה הקטנה סיהאם, אומרת שהיא בתקופה מאושרת. היא מנהלת את עמוד הפייסבוק שלה וממתינה לעבור ניתוח לשינוי מין בשנה הקרובה.

פרסומת