זוג גאה הוטרד בידי השכנים במשך 4 שנים - עד שהותקף באכזריות
זוג גאה מבלגיה הותקף באכזריות לאחרונה וסיפורם המטריד, שהחל לפני ארבע שנים, יצא אל האור. צמד השכנים שעברו לגור מעל טום ומאורו מיררו את חייהם - מצעקות, הטרדות וקללות ועד פעולות מסכנות חיים, כשהשכנה הטיחה לבנים מהמרפסת שלה למרפסת שלהם. המשטרה לא נענתה לאף קריאה של בני הזוג במהלך השנים, אך נזכרה להתערב לאחר התקיפה המחרידה

מאורו פאדובני בן ה-46 ובן זוגו טום פרימן בן ה-59 הותקפו ביום שני ה-13 באוגוסט ביציאה מביתם. השניים חיים ליד העיר ג’נט שבבלגיה. מאורו ממוצא איטלקי וטום אמריקאי שנולד וגדל בבלגיה. הם הכירו לפני 12 שנה והתחתנו לפני כחמש שנים. בראיון לתקשורת המקומית מאורו מספר כיצד הגיעו השכנים החדשים לפני ארבע שנים והפכו את חייהם לגיהנום. מדובר בזוג, גבר ואישה, שהשתכנו בקומה מעל לדירתם של מאורו וטום. לדבריו, המילים הראשונות שאמרו להם הדיירים הנכנסים היו: "אנחנו שונאים גייז".
צמד השכנים המטרידים מיררו את חייהם של טום ומאורו, מצעקות, הטרדות וקללות, עד פעולות מסכנות חיים, כשהשכנה הטיחה לבנים מהמרפסת שלה לעבר המרפסת שלהם, בכוונה לפגוע במאורו שחמק מהלבנים "רק במעט". המשטרה לא נענתה לאף קריאה של מאורו וטום במהלך השנים.
באותו יום שני, יום ההולדת של טום, יצאו השניים לחגוג בבית של חבר. "רק נכנסו למכונית, כשהשכן התקרב אלינו וירק על החלון", נזכר מאורו. טום יצא מהרכב בניסיון להרגיע את השכן, שנתן לו אגרוף בתגובה. מאורו יצא עם מנעול ההגה של המכונית, "אבל השכן חטף לי אותו מהיד והחל להכות אותנו איתו". לאחר התקיפה אבחנו בטום שתי חוליות ושבורות, ומאורו סבל מזעזוע מוח.
מה שפגע במאורו יותר מכל זו העובדה כי טום, הלוקה באלצהיימר, הותקף באכזריות. "לראות אותו שוכב על המדרכה ובוכה... להרביץ לאדם כמוהו זה כמו להרביץ לילד. אני מקווה שאף הומו או לסבית בבלגיה או באיטליה לא יפלו קורבן עוד למתקפה אכזרית, כפי שסבלנו אנחנו". המשטרה, שלבסוף החלה בעבודתה, עצרה את הגבר באשמת תקיפה ופשע שנאה, והוציאה נגד האישה צו הרחקה.