mako
פרסומת

קולטון היינס: "איבדתי את הבתולים שלי לבחור ובחורה כשהייתי בן 13"

השחקן הגאה קולטון היינס, כוכב סדרת הנוער הפופולרית "זאב צעיר" שיצא מהארון בשנה שעברה, חולק פרטים אינטימיים על חוויותיו המיניות הראשונות: "הנערה הייתה מבוגרת ממני בשנתיים, והנער בסביבות גיל 16. זו הייתה חוויה מיוחדת ומרגשת". אתם יכולים להירגע, לא מדובר בשלישייה אלא במפגשים שונים של אחד על אחד

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
קולטון היינס
היינס. "זה לא אומר שאין לי ניסיון במין מרובה משתתפים, לכולנו היו כאלה" | צילום: adomeitfilm, instagram
הקישור הועתק

כוכב הסדרה "זאב צעיר" שיצא מהארון בשנה שעברה, ישב לשיחה בתכנית רדיו של אנדי כהן, יוצר הסדרה "עקרות בית אמיתיות". במהלך הראיון היינס לא חסך דבר ושיתף בפרטים אינטימיים מעברו, בתקופה שלפני החשיפה הפומבית. בשלב מסוים של השיחה הוא הפתיע את כהן ואת המאזינים, כשחשף: "איבדתי את הבתולים שלי לבחור ובחורה כשהייתי בן 13. אף פעם לא סיפרתי את זה קודם".

"הנערה הייתה מבוגרת ממני בשנתיים, והנער בסביבות גיל 16. זו הייתה חוויה מיוחדת ומרגשת". היינס ממשיך ומבהיר שזו לא הייתה שלישייה, אלא מפגשים שונים של אחד על אחד. "אבל זה לא אומר שאין לי ניסיון במין מרובה משתתפים", הוא בכל זאת מודה, "לכולנו היו כאלה".

מוקדם יותר השנה, התארס היינס למעצב הפרחים ג'ף לת'האם בן ה-47, המתמחה בעיצובים ראוותניים לעשירים ולמפורסמים. בכלל, מאז היציאה הפומבית מהארון היינס פורח ומשתף את העולם כולו בחוויותיו המיניות ובתמונות בהם רב הגלוי על הנסתר, אם בכלל משהו בהן מוסתר.

במשך כל חייו, היינס מצהיר שהיה עם 4 נשים בלבד, חצי מהן ככל הנראה הכיר והיה איתן בקשר בשנות התיכון. בראיון אחר למגזין OUT סיפר היינס על הקשיים והמאבקים שניהל כשיצא מהארון. בזמן שהתחבא ממשפחתו שלא קיבלה אותו, נאמר לו שאביו התאבד בגלל נטיותיו המיניות של קולטון הצעיר.

פרסומת

היציאה מהארון אשתקד הקלה עליו, ואחרי שנים של התמודדות עם בעיות רגשיות ומחלות נפש, היינס מעיד שהוא "מאושר מתמיד, ובריא יותר משאי פעם הייתי". 

פרסומת
קולטון היינס
"מאושר מתמיד, ובריא יותר משאי פעם הייתי" | צילום: FRANCK FIFE, getty images
פרסומת