mako
פרסומת

המרענן הרשמי: נער משתוקק למתחזק בריכות בפרסומת חדשה לקוקה קולה

בפרסומת החדשה של ענקית המשקאות, אח ואחות רבים על תשומת לבו של בעל המקצוע עם קוד הלבוש המרושל, הסובל בבירור מהחום. השניים מתחרים מי יגיע אליו ראשון עם בקבוק קוקה קולה צונן, ונדהמים לגלות שכבר השיגו אותם. צפו בפרסומת המרימה והמרעננת

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
פרסומת חדשה לקוקה קולה
טעם החיים וזה | צילום: יוטיוב , יוטיוב
הקישור הועתק

בפרסומת החדשה של קוקה קולה, כחלק מקמפיין "Taste the Feeling", אח ואחות רבים על תשומת לבו של בעל המקצוע עם קוד הלבוש המרושל, הסובל בבירור מהחום. צמד האחים מתחרים מי יגיע אליו ראשון עם בקבוק קוקה קולה צונן, ושניהם נדהמים לגלות שכבר השיגו אותם.

הפרסומת מחברת סנטו היא אחת משתי פרסומות שיפתחו את הקמפיין החדש. "רצינו למקם קוקה קולה קרה כקרח כמושא התשוקה האולטימטיבי", מצהירים בחברה, "אבל גם רצינו לספר סיפור אנושי, עם רגשות".

"לסיפור הזה יש יותר שכבות, כולל קריצה שנוגעת בעמדה שלנו כלפי מגוון", הם ענו כשנשאלו לגבי הקשר בין הפרסומת הנוכחית לבין פרסומות קודמות למותג בכיכובם של גברים שריריים, "אנחנו מנהלים את הרלוונטיות התרבותית של המסרים שלנו לא באמצעות העלילה המרכזית אלא באמצעות הסאב-טקסט של הסיפור”.

צפו בפרסומת המרימה והמרעננת:

פרסומת