הפריצה לשרתי סייברסרב לפני כשנה וחצי הייתה מכה קשה, אבל בעוד רוב האתרים של החברה, ביניהם האתר של מכון מור, חברת קווים, חברת דן ואתר 103FM שרדו את הפגיעה ושבו לאוויר, אתר "אטרף", פלטפורמת הדייטינג הישראלית הגאה הפופולרית, הייתה היחידה מבין כולם שנשארה מושבתת. 

הדומיין עדיין קיים אמנם, אבל מאז התקיפה של קבוצת ההאקרים "בלאק שאדו" מעטרת את עמוד הבית של פלטפורמת הדייטינג הגאה הבטחה אחת: BACK SOON (נחזור בקרוב). השמועות על חזרה אפשרית של אטרף לא התחילו בשבוע האחרון, אבל כעת, כמעט שנה וארבעה חודשים מאז ירד מהאוויר, אפשר כבר לומר בביטחון מלא כי הנהלת אטרף עובדת בימים אלו המרץ להקים את "אטרף" לתחייה. 

למרות שבשלב זה לא ידוע מתי בדיוק האתר יחזור לאוויר ובאיזו מתכונת, מקורבים להנהלה ששוחחו עמם יודעים לספר כי קיים סיכוי שהפלטפורמה תחזור לאוויר בחצי שנה הקרובה תחת אותו שם. השמועות שנפוצו בחודשים האחרונים גרסו כי אם האתר יחזור לאוויר הוא ישמש בתור פלטפורמה למכירת כרטיסים למסיבות בלבד, אבל בניגוד לשמועות מסתמן כי "אטרף דייטינג" יחזור "גדול וטוב יותר". 

כזכור, מתוך האתרים שנפרצו, רק האתר של מכון מור ואטרף הכילו מידע רגיש על המשתמשים. יומיים לאחר הפריצה החלה קבוצת ההאקרים לפרסם מידע אישי רגיש של כאלף משתמשים מאתר "אטרף", זאת לאחר שלא קיבלו מענה לסחיטה שלהם - מיליון דולר בתמורה למידע. ב-2.11.21 מימשה הקבוצה את האיום ופרסמה את מאגר המידע המלא של "אטרף", שכלל בין היתר כינויים, מיילים, התכתבויות, כתובות מגורים ואפילו סטטוס HIV. מומחי סייבר טענו אז כי התקיפה הייתה אחד מפיגועי הפרטיות הקשים שידעה מדינת ישראל, והדבר הוביל את האגודה למען הלהט"ב לתגבר באופן משמעותי את מוקד הסיוע שלה לנפגעים. 

הרשות להגנת הפרטיות בישראל פתחה אז בחקירה נגד חברת השרתים "סייברסרב" בחשד לרשלנות ואסרה עליה להעלות את האתר חזרה לאוויר, אך כעת עושה רושם כי הנהלת האתר והחברה עומדים בכל הקריטריונים לחזרה בטוחה לאוויר. תכלס? התגעגענו.