mako
פרסומת

פוטו זואילי: זום אין על הצלם של הסצנה הגאה

מאז ומעולם ידע תום זואילי מה יהיה כשיגדל. בגיל 6 התמכר ל"קליק" של המצלמה ומאז לא עזב אותה. כיום הוא נמצא בכל מקום: מצלם בליינים הנחשבים בעיר, מעצב הזמנות למסיבות ומצלם את הכוכבות הגדולות. והוא מוקיר תודה לקהילה הגאה: "לפעמים יש מהמורות בדרך שאתה פשוט צריך לעצור לרגע, לסובב את גלגל המצלמה, ללחוץ קליק ולדלג מעליהם"

חאדר
mako
פורסם:
הקישור הועתק

תום זואילי - פרוטרט_עצמי
תום זואילי פורטרט עצמי | צילום: תום זואילי

תום זואילי - פורים_ביץ'_בבלוק
מצלם את חיי הלילה של העיר. פורים ביץ' בבלוק | צילום: תום זואילי

בלי הרבה ידע, החל הצלם הצעיר לחקור דברים והכניס אותם לתוך הפריים, בכל הזדמנות. "מהר מאוד התחלתי להכיר באהבה שיש לי לצילום של אנשים, רצון להגשים חוויה אסתטית".

הכל מתחיל באריסה

תום זואילי - צילום_להזמנה_FUN_party,_Brasilia
עושה גם הזמנות למסיבות | צילום: תום זואילי

תום זואילי - ג'ולייטה_בליין_האריסה
ג'ולייטה באריסה | צילום: תום זואילי

תום זואילי - זהבה_בן_2
הצליח לצלם את המלכה האם. זהבה בן בפורטרט זואילי | צילום: תום זואילי

תום זואילי - רינת_בר_עטיפת_הדיסק
עטיפת האלבום של רינת בר | צילום: תום זואילי
פרסומת

עם הזמן חל בו שינוי והניסיון עשה את שלו. "אחרי שאתה מצלם מס' רב של מסיבות, השפה הופכת מאוחדת והמקצועיות מגיעה, תרצה או לא. אני פוגש בצילומים שעשיתי לבליינים בתמונות פרופיל בפייסבוק ואפילו גם באטרף ובגריינדר (חיוך נבוך) הם כותבים לי, מפרגנים, מבררים מולי היכן אני מצלם ומציינים בפניי שהתלבשו בהתאם. זה כיף גדול".

ההשתייכות לקהילה הגאה קידמה אותי

תום זואילי - TYP_שער_מעריב_לנוער
עושה שערים. עברי לידר ו-TYP | צילום: תום זואילי

תום זואילי - אפרת_גוש_2
מצלם גם מחוץ לסצנה. אפרת גוש | צילום: תום זואילי

על הדרך, תמונות שלו מתפרסמות בעיתונים ומגזינים שונים כמו הארץ, טיים אאוט, מעריב, ופנאי פלוס. לאחרונה גם צילם את קטלוג הכלות הראשון שלו.

תום זואילי - אייל_גולן_קורא_לך_רגעי_הזהב
אחראי גם על עטיפת האלבום של אייל גולן | צילום: תום זואילי

מה התכניות לעתיד?
"אופנה, אופנה אופנה", הוא אומר.