שחקן הרוגבי הלוהט מתפשט על שער מגזין גייז
טרנד הספורטאים הסטרייטים המתפשטים למען זכויות הקהילה הגאה הולך וצובר תאוצה. כעת עושה זאת שחקן הרוגבי האנגלי ודוגמן ההלבשה התחתונה סטיוארט רירדון, שבחר להוריד את הבגדים על שער מגזין הגייז GAY TIMES. ולנו לא נותר אלא לומר תודה


רירדון הוריד את הבגדים תחת הכותרת SCRUM AND GET IT, בדיוק כמו שעשה על שער המגזין לפני כשנה שחקן הרוגבי בן כהן, שהפך מאז לאחד מבני הברית הגדולים של הקהילה הגאה בספורט.

אין זו הפעם הראשונה שהמגזין העליז מעטר את השער בספורטאים סטרייטים וערומים. לפני מספר חודשים נהנו קוראיו מספורטאים אולימפיים בלי בגדים במסגרת גיליון העירום השנתי של המגזין. "אנו תמיד מנסים להפוך את גיליון העירום שלנו לגדול ומסעיר שאנו יכולים", אמר עורך המגזין דארן סקוט לאתר Queerty. "השנה פגענו בול. אני לא חושב שיש מגזין שהקדיש את כל כולו לתמיכה בארגון צדקה. היה תענוג לעבוד עם כל מי שלקחו חלק בפרויקט הזה והם ראויים להיראות כזה טוב. אני רק מקווה שאני נראיתי כך".

בין המפורסמים העירומים שהצטלמו: אשלי מק'נזי וכריס מירס, השחקנים ליאון לופז, בן מקרגור, ג'ק ג'פרסון, דומיניק ת'ורבורן ואחרים. את רובם סביר להניח שאנחנו בארץ לא מכירים, אבל בהחלט הגיע הזמן.
