mako
פרסומת

מוזמנים להרים: מסיבת הגאווה של ספוטיפיי

שירות הסטרימינג ספוטיפיי מציין השנה את חודש הגאווה בחגיגה של מוזיקה גאה, תחת קמפיין Unlike Any Other המוקדש כולו לשונות ומגוון. ספוטיפיי ישראל: "עיקר הדגש השנה הוא על העצמת היוצרים הלהט"בים תוך אימוץ הייחודיות שלהם”

דרור בלילטי
mako גאווה
פורסם:
Unlike Any Other
תגבירו את הווליום של הגאווה | צילום: ספוטיפיי, ספוטיפיי
הקישור הועתק

כפי שבוודאי שמתם לב, אירועי הגאווה הנוכחים לא יכללו יציאה לאוויר הפתוח, שאיפה של האוויר הצח ופופרס, אך זה לא אומר שאי אפשר למצוא סיבה לגאווה גם במעגלים ביתיים יותר. שירות הסטרימינג הענקי ספוטיפיי מציין השנה את חודש הגאווה בחגיגה של מוזיקה גאה, תחת קמפיין Unlike Any Other המוקדש כולו לשונות ומגוון. הקמפיין עלה ב-38 מדינות ברחבי העולם. "הקמפיין השנתי של ספוטיפיי לטובת חודש הגאווה חוגג את קהילת הלהט"בים, עם יצירות של אמנים להט"בים, ועיקר הדגש השנה הוא על העצמת היוצרים הלהט"בים תוך אימוץ הייחודיות שלהם”, נמסר מדוברות ספוטיפיי ישראל.

בנוסף, ספוטיפיי ישראל ישתפו פעולה עם אמנים להט"בים בולטים בישראל, ביניהם אליוט, הראל סקעת, רן דנקר, אוהד שרגאי, סיילו ואחרים.

Unlike Any Other
גם סקעת יהיה שם | צילום: ספוטיפיי, ספוטיפיי

פרויקט המטרייה של הקמפיין הנוכחי הוא ערוץ Amplify: Pride הכולל פלייליסטים ייחודיים לאירועי הגאווה, יש פלייליסט גאווה לטיני עם כל דבר מהאוונגרד של ארקה ועד נאו-פראו, וגם פלייליסטים קלאסיים כמו הפלייליסט המושלם למלכות הדיסקו.

כמו כן, פרויקט ייחודי חוגג את תרבות הנשפים, שעלתה לנראות גדולה מאי פעם עם שפע של סדרות חדשות המביטות אל תוך תרבות השוליים השחורה והקווירית שנולדה בניו יורק. הפרויקט הוא למעשה סדרה של פלייליסטים שנעשו בידי דמויות חשובות בסצנת הנשפים העכשוויים, כל אחד עם הסגנון הייחודי לו, חלק על הרצף בין דיאנה רוס לליידי גאגא, ואחרים נעים בין ג’אנגל-האוס לראפ קווירי עכשווי.

פרסומת

הקמפיין הנוכחי מיוצג בידי "דגל הקדמה", שעוצב בידי דניאל קווסר. הדגל מבוסס על דגל הגאווה המוכר בצבעי הקשת, רק שנוספו לו עוד כמה צבעים המייצגים את הקהילה הטרנסג’נדרית, הא-מינית ונפגעי HIV. רבע מהרווחים שיעשו משימוש בדגל זה יתרמו לעמותות להט"ביות הפועלות למען קהילות שוליים בתוך הקהילה הגאה.