mako
פרסומת

7 בום: מלכות הדראג חוגגות במסיבה ענקית

שבע שנים הן עולות על הבמה ובעיקר על הנֶש: מושחזות, מצחיקות ונוטפות כישרון הפכו ציונה פטריוט וטלולה בונט את ליין הדראג באוויטה לאחד המוצלחים והאהובים בסצנה הגאה. "מדובר באלפי שירים, אלפי צופים, אלפי בדיחות וגם אורחות כבוד מהשורה הראשונה של הדיוות בארץ שזכו לערב מחווה", אומרת המלכה ציונה פטריוט. אמש חגגו במסיבה צבעונית במיוחד עם דיוה די ודקיארה דופלה

רועי יולדוס רוזנצוייג
mako
פורסם:
הקישור הועתק
ליין הדראג באוויטה 7 שנים
טלולה וציונה על הבמה | צילום: תום זואילי

"לפני שבע רציתי להרים ערב דראג באוויטה", מספר שי רוקח מבעלי האוויטה. "נפגשתי עם סמי סמנטה, שעשתה דראג ואירוח בתקופה בהן הייתי ברמן באלנבי 58 במסיבות ה-FFFשל שירזי. החלטנו לנסות להרים ערב דראג באוויטה". זה היה הזרע הראשון לאחד הערבים המוצלחים והמדוברים בסצנה הגאה: ליין הדראג של האוויטה.

סטנד דראג

"אחרי שני ערבים מוצלחים עם סמי, חבר בשם דודי דביר סיפר לי על להקת דראג שמופיעה בירושלים בשם 'גוועלד'. הוא העביר לי את הטלפון של גיל נווה (גלינה פור דה ברה)", והשאר היסטוריה.

ליין הדראג באוויטה 7 שנים
מצחיק אז צוחקים | צילום: תום זואילי

גלינה ושי נפגשו וקבעו ערב פיילוט נוסף עם הלהקה הירושלמית "פאות קדושות" (דיוה די, טלולה בונט, קיארה דופלה וגלינה) אליהן חברה ציונה פטריוט ותוך זמן קצר, הפך הליין לקבוע בימי שלישי, וסחף מדי שבוע מאות בליינים.

רוקח מספר, כי המופעים מושכים קהל מגוון, החל מגייז ועד בנות נלהבות שחוגגות כאן מסיבות רווקות. "בארבע השנים האחרונות ציונה פטריוט וטלולה בונט הפכו למנחות הקבועות והמפיקות של הערב".

ליין הדראג באוויטה 7 שנים
אלף הפרצופים של ציונה וטלולה | צילום: תום זואילי



ציונה פטריוט מוסיפה, כי ליין הדראג המוביל של תל אביב הוא בעצם ליין סטנד דראג. "זהו מופע המשלב דראג וסטנד אפ, שירים, תלבושות, פאות, צבע ובעיקר פאן – בהנחיית מלכות הדראג המובילות בארץ ועם הופעות אורח של כוכבות דראג מהארץ ומחו"ל כמו גלוריה ויאגרה, קיי לונג, עושרי, בלאדי מרי ועוד".

פרסומת

פטריוט גאה בכך שהליין רץ ברציפות כבר שבע שנים בכל שלישי. "ללא הפסקה!", היא מדגישה. "זה אומר אלפי שירים, אלפי צופים, אלפי בדיחות וגם אורחות כבוד מהשורה הראשונה של הדיוות בארץ שזכו לערב מחווה – שולה חן, ציפי שביט, מיקי קם, חני נחמיאס, חנה לסלאו, אילנית, אילנה אביטל, סי היימן וגם כוכבות הדור החדש - מיכל ינאי, רוני סופרסטאר, מיכל אמדורסקי ועוד".

בערבי המחווה סקרו הבנות את כל השירים המרכזיים של הדיוות בשילוב הומוריסטי ומרגש של אירועים חשובים בקריירה של כל אחת מהן. "הקהילה שלנו מאד נגד מבוגרים. אני הנקמה של בני ה40 פלוס", אומרת דיוה די. "כל הקוקיצות, תראו איך אני נראית ותאכלו את הלב".

טלולה בונט נזכרת בערגה בימים בהם התחילה את עבודה בליין. "שהתחלתי להופיע באוויטה לפני שבע שנים, עוד גרתי בירושלים והאוויטה תמיד הייתה הבית הראשון והחם שלי. של כולנו. במשך השנים גדלנו, התפתחנו אבל האוויטה תמיד תישאר הקן החם והאוהב שלי".

ליין הדראג באוויטה 7 שנים
דיוה די וסמירה מיס | צילום: תום זואילי
פרסומת
שי רוקח חורף חם
שי רוקח, מבעלי האויטה | צילום: תום זואילי