אוויטה בת 9: קרנבל אירועים בבר הגייז הוותיק
החל מלילות האירוויזיון האגדיים של ימי ראשון, דרך ערבי הדראג המסורתיים של יום שלישי ועד המסיבות המשגעות של סוף השבוע: "האוויטה" נכנסת לשנת הפעילות העשירית ומזמינה אתכם לחגוג בשלל מסיבות ואירועים מיוחדים. אירוע השיא: השקת "קיר החברים של האוויטה" ברביעי. בואו להגיד מזל טוב


בר הגייז הוותיק ביותר בישראלנכנס לשנת פעילותו העשירית, ומציין את החגיגות בשבוע מיוחד. לרגל המאורע השמח עבר המקום מתיחת פנים ויציג השבוע לראווה את הצדדים האקלקטים, הקלאסיים והביזאריים שבו. בעלי הבר בחרו לעשות הומאז' אלגנטי בהפקת קטלוג יחיד מסוגו ורקמו שיתוף פעולה עם גלריית הרהיטים היוקרתית הומאז' בו מצטלם בימים אלה גם וידיאו קליפ ללהיט של הסתיו הקרוב.
"העשייה היא מתמדת", מוסר שי רוקח הבעלים המייסד של המקום. "לאורך כל השנה, שבעה ימים בשבוע. תמיד תמצאו אותנו עובדים על שיתופי פעולה עם מותגים וארגונים, אירועי לויין, הפקות אופנה ווידאו קליפים. המטרה בסופו של דבר היא לתת לבליינים משהו מעבר למה שאפשר למצוא בעולם חיי הלילה, לחבר בין אנשים, לשמח בחוויית בילוי חמה ולהעביר מסר של ערבות הדדית".

ברביעי: השקת "קיר החברים של האוויטה"
לאורך שנותיו המקום רקם עשרות שיתופי פעולה עם מותגים, ארגונים ועסקים שונים ועמד מאחורי הפקות סטילס ווידיאו בעולמות של מוסיקה, אופנה וסטייל. הפעם מדובר בהפקת אפנה אקסקלוסיבית בלוקיישנים ההנוצצים של גלריית התצוגה של החנות הומאז', עם טאץ' ביזארי ודוגמנים לוהטים.
"מוטיב הפרגון, המחווה וההומאז' יבלוט באירוע המרכזי של שבוע החגיגות ביום רביעי ה-16.10 בקוקטייל חגיגי שבשיאו יושק ה- HALL OF FRIENDS - קיר החברים של אוויטה", מסר רוקח.

מדובר באוסף של מאות תמונות ממוסגרות בהן מככבים החברים של אוויטה לדורותיהם, אנשים משפיעים בקהילה, אנשים שפועלים ואוהבים את המקום. תערוכה שתהפוך קבועה במקום בסימן מחווה לחברים.

על פס הקול של חגיגות 9 שנים אחראי הרכב בשם HOUSE BEARS הכולל את שי רוקח, מבעלי אוויטה והדיג'יי-מפיק שלומי לוי ששחרר אינספור להיטים בינלאומיים בלייבלים נחשבים כמו יוניברסל ו EMI. יחד עם הצמד הנרי וניקה יצרו חידוש של הלהיט IT`S NOT OVER YET של הזמרת GRACE בגרסא מקפיצה ומרעננת.

במהלך שבוע החגיגות, כל הליינים של המקום ייצאו בערבי קונספט ייחודיים שתואמים את המעמד המרגש:
13.10 ראשון - אירוויזיון במהדורה שחור לבן
White & Black Blues - מציינים 9 שנים של לאוויטה עם ליין האירוויזיון של יום ראשון שהפך למסורת. מסיבה עם כל הלהיטים הנוצצים. להקת יורופאלש על הבמה בביצועים חיים ופיני זילבר על העמדה.


16.10 רביעי - השקת - HALL OF FRIENDS
חושפים את "קיר החברים של אוויטה". עושים הומאז' לאנשים היקרים. קיר תפזורת תמונות ממוסגרות של האנשים המשפיעים ואהובים של הקהילה. השקה חגיגית בקוקטייל סושי&דרינקס נוצץ על חשבון הדוכסית ממונט-אוויטה.
17.10 חמישי - GIFT
רועי צ'יבי וחברים מזמינים אתכם למסיבה ייחודית שבשיאה תוגרל כניסה זוגית לאחד מאירועי התרבות הקרובים. Le Freak c'est Chic .
DJ SUISS - על העמדה בצלילים משובחים.
