mako
פרסומת

העולם שייך לצעירים: מסיבת השקה לאלבום של מדונה בצ'ונג

בשקט בשקט הפך מועדון החברים הצ'ונג בשנה החולפת לדבר החם לצעירים, עם הטבות ומסיבות לחברי הקהילה בגילאי 18-19 שמחפשים גיוון בסצנה הגאה. בשבת יערוך מועדון החברים מסיבת השקה מיוחדת לאלבום החדש של מדונה בשיתוף עם מועדון המעריצים הרשמי "מדונה בישראל"

רועי יולדוס רוזנצוייג
mako
פורסם:
הקישור הועתק

אם אתם גייז צעירים המבלים בסצנה התל אביבית, סביר להניח שמבצבץ לכם מהכיס כרטיס צהוב. אם לא שמעתם על הכרטיס (ולא, לא מדובר בכרטיס צהוב בכדורגל), הגיע הזמן שתכירו את ה"צ'ונג": מועדון החברים הנהנים מהטבות והנחות, מסיבות ואירועים בלעדיים.

ביום שבת אתם מוזמנים למסיבת השקה רשמית לאלבום החדש של מדונה MDNA בשיתוף עם מועדון המעריצים הרשמי של הזמרת בארץ. לאור המסיבות הקודמות שהרימו השניים, הולך להיות לוהט.

mako
קובי בן מאיר ואלירן בוסקילה

השנה של מדונה

הערב יתחיל במסיבה פרטית משעה 21:30 עד 22:30 לחברי מועדון המעריצים בצ'ונג, כאשר החל מ-22:30 המקום יהיה פתוח לכולם, ובמהלכו יוגרל האלבום החדש במספר עותקים ויהיו פינוקים מיוחדים על הבר. בנוסף חברי מועדון הצ'ונג זוכים להנחה נוספת על הבר ולכולם יש תפריט אלכוהול שנתפר במיוחד לצ'ונג.

אין תמונה
נרשמתם כבר? הכרטיס של הצ'ונג

רק לאחרונה גרפה פרס עבור השיר הטוב ביותר בגלובוס הזהב והעמידה הופעה בלתי נשכחת באירוע הנצפה ביותר בעולם "הסופרבול". תוסיפו לזה את סיבוב ההופעות החדש של הזמרת שייפתח כאן בישראל ב 29/05 באצטדיון רמת גן והופעה נוספת למען השלום, וכבר הבנתם: 2012 הולכת להיות השנה שלה. הצ'ונג החליטו להרים את הכפפה ולהפיק ערב מיוחד בשבילה.

פרסומת

מסיבות של צעירים לצעירים

mako
צעירים חוגגים בצ'ונג

הצ'ונג הוקם על ידי קובי בן מאיר ואלירן בוסקילה – בני זוג מתל אביב, לפני כשנה - בדיוק שבוע אחרי מצעד הגאווה בתל אביב בשנה שעברה. "המטרה הייתה לעשות מסיבה אמיתית (ולא דאנס בר) בימי שבת שקהל היעד שלה הוא צעירים בני 18 פלוס", אומרים השניים לערוץ הגאווה, "דבר שלא היה קיים עד אותו הרגע. זה הגיע ממקום של חסך שהיה לנו כצעירים בקהילה, שעושים להם 'בעיות' להיכנס לחלק גדול מאוד מהמסיבות והליינים בעיר".

בן מאיר ובוסקילה החליטו להקים את הליין לטובת שאר הצעירים בעיר, שכידוע לא יכולים לבזבז כסף רב על מסיבות. "עלות הכניסה היא מאוד סמלית - בין 15 ל25 ₪, תלוי בשעת ההגעה ובאם יש חבר מועדון או לא.

הפרזנטורית של הליין היא D.J עדי דגני המהממת ולאט לאט החל הצ'ונג לקיים שיתופי פעולה עם ליינים רבים בעיר, שיחד מעניקים לבליינים מחירים מיוחדים. "עד עכשיו הצ'ונג עשה שיתופי פעולה עם שימי קוברסקי מהקלבסה, ליין העריסה, רותם מאירי ומאיה יעקובסון מהאיי די די, יוני שיין, מומי לו , אמי קייסר וגם הופעה חיה של שורטי. בקיץ כמובן שאנחנו מתכוונים להביא עוד הופעה חיה ולעשות עוד שיתופי בפעולה מעניינים".

חברי הצ'ונג מקבלים הנחות בכניסה, בבר ומשתתפים אוטומטית בכל הגרלה. "אנחנו דואגים לעשות הגרלה נושאת פרסים כל שבועיים לפחות", אומרים השניים.

במסיבה הקרובה יגריל הצ'ונג את האלבום החדש של מדונה. כמו כן, נהנים חברי המועדון מהנחות בחנויות שונות, בהן: ארומה, וניליה, ליה, סטיק האוס ועוד. בנוסף לכל זה - חברי המועדון יקבלו הנחות מאוד משמעותיות לחבילה במצעד הגאווה באילה כפי שמפורסם בעמוד של הצ'ונג.

פרסומת

"כדי להיות חבר מועדון צריך, קודם כל, להגיע לצ'ונג , למלא טופס הרשמה ולשלם סכום סמלי של 10 ש"ח באופן חד פעמי. למי שתהה מה מקור השם, אז צ'ונג = צעיר בצבא. זאת אומרת: מסיבה לצעירים".

להצטרפות, היכנסו לעמוד הפייסבוק של הצ'ונג