עשה מחווה לביונסה במדי רוגבי - ושבר את הרשת
הרקדן ויאן לאינג הצטרף לנבחרת המעודדות של קבוצת הרוגבי הדרום אפריקאית "סטורמרס", רקד את הריקוד האייקוני ללהיט "סינגל ליידיס" - והתוצאה היסטרית

קשה מאוד להאמין שהשיר האייקוני של ביונסה, "Single Ladies", יצא כמעט לפני 14 שנה, בעיקר בגלל שעדיין לא נמאס לנו לשמוע אותו, או לצפות בריקוד המושלם שמלווה אותו. זאת גם כנראה הסיבה שהפכה את הרקדן הגאה ויאן לאינג לויראלי, אחרי שהפתיע את הקהל שהגיע לצפות במשחק רוגבי עם ביצוע משלו לכוריאוגרפיה האייקונית.
לאינג הגיע למשחק של קבוצת הרוגבי הדרום אפריקאית "סטורמרס" לבוש במדי הנבחרת והצטרף לקבוצת המעודדות במהלך הופעת המחצית. הוא החל לרקוד את הריקוד המוכר לצלילי השיר ההיסטרי והקטע המאוד קצר, 7 שניות בלבד, פורסם ברשתות החברתיות - והתפוצץ. מאז עלה לרשת הוא זכה ביותר מ-6.5 מיליון צפיות, מעל חצי מיליון לייקים ואלפי תגובות.
בהתחלה חשבו הגולשים שמדובר בשחקן רוגבי מניו זילנד, אבל צופים חדי עין שמו לב כי למעשה מדובר בלאינג, רקדן היפ הופ שמלמד באקדמיה למחול בעיירה הדרום אפריקאית סטלנבוש. וכמובן שמצאנו גם את חשבון האינסטגרם ההיסטרי שלו, כדי שכולם יוכלו ליהנות ואפילו מצאנו תמונה שלו באמבטיה, כשעל ידו מקועקעות המילים "כוכב נולד".
@wiaanlaingFull video of the DHL Dancers featuring me! #rugby #rugbydancers #DHLStormers #DHLStormersCheerleaders ♬ original sound - Wiaan Laing