mako
פרסומת

לראשונה בישראל: תחום סיקור חדשותי חדש

בפעם הראשונה בעיתונות המקומית, בתאגיד השידור הישראלי החליטו על מינוי כתב לענייני עוטף עזה. מי שנבחר לתפקיד הוא יונתן רוה, שממלא בימים אלה את תפקיד כתב אזור המרכז. רוה עצמו העתיק לאחרונה את מגוריו לקיבוץ ברור חיל שבשער הנגב

גיל משעלי
פורסם:
תיעודי רחפן של ההרס בעוטף
יונתן רוה
הקישור הועתק

פרסום ראשון: תחום סיקור חדש מתווסף לחטיבת החדשות של תאגיד השידור הישראלי - והכתב יונתן רוה יהפוך לכתב עוטף עזה של כאן חדשות, כך נודע ל-mako. מדובר בתפקיד ראשון מסוגו בישראל, שנולד מתוך הצורך לסקר את יישובי העוטף מסביב לשעון בצל המלחמה, לצד הסיקור השוטף של דרום הארץ שנמשך כסדרו.

רוה, כיום כתב אזור המרכז של התאגיד, העתיק לאחרונה את מגוריו לקיבוץ ברור חיל שבשער הנגב. בעבר היה תחקירן במחלקת המגזין של "חדשות הערב", כתב בית בתוכנית הכלכלית "משחקי הכיס", ובמשך כחצי שנה עבד ככתב ירושלים עד מינויו לכתב המרכז. לצדו, ימשיכו הכתבים איציק זוארץ ואסף פוזיילוב לסקר את אזור הדרום בטלוויזיה וברדיו, בהתאמה.