שי פרלמוטר מונה לעורך "קלמן ליברמן"
פרסום ראשון: ל-mako נודע שפרלמוטר, שעבד בשמונה השנים האחרונות ב-103fm, יערוך את תוכנית האקטואליה הפופולרית של כאן רשת ב'. הוא יחליף בתפקיד את איתמר דרוקמן, שמונה למנכ"ל 103fm אחרי עזיבתו של אור צלקובניק לפני חצי שנה

אחרי כחמישה חודשים ללא עורך קבוע, ל-mako נודע ששי פרלמוטר מונה לעורך התוכנית "קלמן ליברמן" בכאן רשת ב'. בשמונה השנים האחרונות פרלמוטר עבד ברדיו 103fm בתפקידים שונים, ביניהם כמפיק תוכניות אקטואליה, עורך מוזיקה ופודקאסטים ועורך דיגיטל בתחנה. בחמישה החודשים האחרונים היו לתוכנית עורכים זמניים שונים, אך כעת פלרמוטר ישמש כעורך הקבוע - אחרי חפיפה שעבר בשבועות האחרונים.

העורך החדש נכנס לנעליו של איתמר דרוקמן, שכפי שפורסם לראשונה ב-mako מונה ביולי האחרון למנכ"ל 103fm במקומו של אור צלקובניק, שמונה למנכ"ל חדשות 13. "קלמן ליברמן", בהנחייתם של אסף ליברמן וקלמן ליבסקינד היא תוכנית אקטואליה יומית המשודרת בתחנת הרדיו כאן רשת ב' של תאגיד השידור הישראלי מיום הקמתו.
